yigithandeniz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 367
bütçem kısıtlı sadece internete girmesi yeterli oyun oynayan biri değilim
Amiral gemisi olmayan android modelleri genellikle hemen kasmaya başlıyor belli bir süre sonra, eğer ki ikinci el bakarım diyorsan iphone 6s veya butceyi azıcık artırıp 7 yi alırsan hiç olmazsa bir kasma, donma vb yaşamazsın kardeşimbütçem kısıtlı sadece internete girmesi yeterli oyun oynayan biri değilim
bunun 4-64 modeli 1500 lira hepsiburada da fakat telefonu kimse önermiyor2. El bakabilirsiniz diyeceğim ama tuhaf olur. 2k bütçe için telefon derseek.
Bu telefona bakabilirsiniz. P13 blue Max modeli 1700tl civarı. Onada bakabilirsiniz. A02 modelide var.![]()
Reeder P13 Blue Max Pro 2021 6 GB+128 GB Beyaz Cep Telefonu (Reeder Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
P13 Blue Max Pro 2021 6 GB+128 GB Beyaz Cep Telefonu (Reeder Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
bütçem kısıtlı sadece internete girmesi yeterli oyun oynayan biri değilim
Katılıyorum ama yapacak bir şey yok. 128gb modeline bakacaksanız bakın. Çok fazla bir kötü deneyim yaşatacağını zannetmiyorum. Ama yinede telefon olarak kullanılmaya ideal.bunun 4-64 modeli 1500 lira hepsiburada da fakat telefonu kimse önermiyor
Post automatically merged:
iphone bataryası hemen tükeniyor ve fiyatları pahalı
garibanın yüzü gülür mübir kaç gün önce yazsaydınız temiz iphone 6s satardım size..