selamlargençler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 772
- Bütçe
- 2000
Selamlar. 2000 TL bütçeyi aşmayan F/P telefon önerebilir misiniz. Kameranın iyi olması önemli. Önerilerinizi bekliyorum
Biraz araştırdım da ekran çözünürlüğü 720 x 1600. Kamerası da pek iyi değil gibi. Telefonu kendim için almayacağım bir yakınım için alacağım. Mahçup olmak istemiyorum. Diğer özellikleri iyi amaXiaomi Redmi 9C
Biraz daha araştırıp geliyimBiraz araştırdım da ekran çözünürlüğü 720 x 1600. Kamerası da pek iyi değil gibi. Telefonu kendim için almayacağım bir yakınım için alacağım. Mahçup olmak istemiyorum. Diğer özellikleri iyi ama
OKBiraz daha araştırıp geliyim
www.n11.com
İkinci el kabul etmezler. Bütçeyi biraz yükseltip NOte 8 almakta karar kıldık şuan2.elden Redmi Note 8 Pro bulunursa alınır. Ben telefoncuya sordum 2100 demişti, siz daha uyguna bulursunuz.
.Redmi Note 8 Pro yu ucuza bulabilirseniz 8 Pro alın.
Hayırlı olsun , İyi forumlar.İkinci el kabul etmezler. Bütçeyi biraz yükseltip NOte 8 almakta karar kıldık şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Pek tavsiye etmiyorum. Yani Redmi Note 8'i o fiyatlara tavsiye etmiyorum. Bütçenizi ne kadar yükselttiniz? TCL 10 Plus olabilir.İkinci el kabul etmezler. Bütçeyi biraz yükseltip NOte 8 almakta karar kıldık şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
2250 ye kadar çıktılar.Pek tavsiye etmiyorum. Yani Redmi Note 8'i o fiyatlara tavsiye etmiyorum. Bütçenizi ne kadar yükselttiniz? TCL 10 Plus olabilir.
Kesinlikle 2.ele yönelip temiz bir Redmi Note 8 Pro alın derim. Tabi size kalmış.2250 ye kadar çıktılar.