Hocam ikinci el alıyorsun galiba eğer bütçen 3400 TL civarlarına kadar çıkartabiliyorsan RX 6600 Tavsiye ederim2000 TL'ye ALINIR MI ?SAPPHIRE RADEON RX 5700 PULSE GDDR6 8GB 256Bit AMD Ekran Kartı
SİZCE ALIYIM MI BEYLER TEMİZ KART GÖRÜNEN
6600 DEN nerdeyse güçlü kart öyle diyim bide arada 2 katı civarı fiyat farkı varHocam ikinci el alıyorsun galiba eğer bütçen 3400 TL civarlarına kadar çıkartabiliyorsan RX 6600 Tavsiye ederim
kardeş adama yanlış bilgi verme %7 performans için niye 1700 tl versinHocam ikinci el alıyorsun galiba eğer bütçen 3400 TL civarlarına kadar çıkartabiliyorsan RX 6600 Tavsiye ederim
fiyatı gayet iyi bu adamın dediğine bakma6600 DEN nerdeyse güçlü kart öyle diyim bide arada 2 katı civarı fiyat farkı var
6600 den güçlü olması imkansız hocam.6600 DEN nerdeyse güçlü kart öyle diyim bide arada 2 katı civarı fiyat farkı var
aslında 5700 daha güçlü 6600denkardeş adama yanlış bilgi verme %7 performans için niye 1700 TL versin
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyatı gayet iyi bu adamın dediğine bakma
Peki bildiğinizi okuyunkardeş adama yanlış bilgi verme %7 performans için niye 1700 TL versin
fiyatı gayet iyi bu adamın dediğine bakma
6600 den güçlü olması imkansız hocam.
aslında sapphirelerin bu modeller daha az ısınıyor ve fan yüksek hızda çalışmıyor gerek duymuyorhocam fiyat güzel gözüküyor ama güvenli alabileceksen testlerini felan yapabiliceksen almadan önce o şekilde anlaşıp alabilirsin ben sapphire markasını hiç önermiyorum ama fiyat bedava resmen
ben tavsiye etmiyorum sadece ama fiyat zaten çok güzel test edip alınabilirçoğu oyunda 5700 önde
aslında sapphirelerin bu modeller daha az ısınıyor ve fan yüksek hızda çalışmıyor gerek duymuyor
teşekkürler yorumun için bende şöyle katılıyorum sana bi markanın her modeli iyi olmuyor aslında ama arada iyice araştırp almakta fayda varben tavsiye etmiyorum sadece ama fiyat zaten çok güzel test edip alınabilir
2 kez sapphire kullandım 2 sinde de sorunlar da sorunlar bitmek bilmedi hem de birisini sıfır almıştım sütten ağzı yanan demişler benimki o hesapteşekkürler yorumun için bende şöyle katılıyorum sana bi markanın her modeli iyi olmuyor aslında ama arada iyice araştırp almakta fayda var
6800 xfx 3 fanlı 5500 e ne diyorsun sence temizse2 kez sapphire kullandım 2 sinde de sorunlar da sorunlar bitmek bilmedi hem de birisini sıfır almıştım sütten ağzı yanan demişler benimki o hesap