20000 TL'ye telefon önerisi?

heylo

80+
Reaksiyon skoru
37
Bütçe
20000
selam ben kinyas telefon alacağım ve açıkcası bu konuda hiç bir fikrim yok.
önereceğiniz telefonlar biraz oyun olsun,sosyal medya,günlük kullanım falan kameranın iyi olmasına çok gerek yok (20000 tl yi aşmasın,uzun vadeli olsun)

Poco serilerine bakabilirsin genellikle oyun performansı iyi kamera güzel batarya vs olarak ta sağlam bir seri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Realme 11 pro plus 12 pro plus redmi 14! Pro bakabilirsin

selam ben kinyas telefon alacağım ve açıkcası bu konuda hiç bir fikrim yok.
önereceğiniz telefonlar biraz oyun olsun,sosyal medya,günlük kullanım falan kameranın iyi olmasına çok gerek yok (20000 tl yi aşmasın,uzun vadeli olsun)
yurtdisi telefon alip imei atmani oneririm ancak model marka ne istersin sana kalmis ben suan xiaomi 13Tpro kullaniyorum isteyene anlatirim telefonu (gunluk kullanim min 10 saat yapiyorum pc toplamaya devam ettigjmden oturu full telefondayim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurtdisi telefon alip imei atmani oneririm ancak model marka ne istersin sana kalmis ben suan xiaomi 13Tpro kullaniyorum isteyene anlatirim telefonu (gunluk kullanim min 10 saat yapiyorum pc toplamaya devam ettigjmden oturu full telefondayim)

Ekler

• 1000042647.webp
    1000042647.webp
    67.2 KB · Hit: 29
bana nasıl yapacamı ve telefonu anlatırsan bana çok yardımcı olmus olursun abi

bana nasıl yapacamı ve telefonu anlatırsan bana çok yardımcı olmus olursun abi
herhangi bir telefoncuya gidersen (mediamark gibi degil dukkanlar varya onlar) yurt disi telefonun varmi dersin ama tabi once ailenle konus ozellikle baban veya abinle onlar cok daha iyi bilirler, illaki yurtdisi telefon isini arastirmislardir tanidiklari bile olabilir benim verebilcegim cok bi tavsiye yok suan telefon fiyatlarinida bilmiyorum maalesef

herhangi bir telefoncuya gidersen (mediamark gibi degil dukkanlar varya onlar) yurt disi telefonun varmi dersin ama tabi once ailenle konus ozellikle baban veya abinle onlar cok daha iyi bilirler, illaki yurtdisi telefon isini arastirmislardir tanidiklari bile olabilir benim verebilcegim cok bi tavsiye yok suan telefon fiyatlarinida bilmiyorum maalesef
yardımcı olduğun için teşekkür ederim

Yurt dışından, her telefoncuda bulunacak kadar telefon geliyorsa, hepsi çalıntıdır.

Geri