Neler Yeni

2000TL Altı FPS Oyunları İçin Mouse Önerisi

justkerem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Berk ÖRSDEMİR
Bütçe
2000
Başlıkta belirttiğim gibi 2000 tl altı FPS oyunları için mouse ihtiyacım var palm, claw, fingertip hepsini tutabiliyorum elim 17cm. Daha önce Attack Shark x3, Darmoshark m3, Furylevel Z1 mouselerine bakmıştım hepsinde kronik sorunlar var sanırım öneri yapar mısınız?

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Tavsiyem 2. El al. Temiz 2. el bulabilirsen ATK serisi öneririm(çoğu garantili kendim de 2. el aldım). Veya Ajazz aj159apex modeli. ATK öncelikli.

Sıfır garantili dersen.Bana kalıırsa AttackShark ve Darmosharka bakma.
VXE R1
Furylevel Z1

justkerem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Berk ÖRSDEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyem 2. El al. Temiz 2. el bulabilirsen ATK serisi öneririm(çoğu garantili kendim de 2. el aldım). Veya Ajazz aj159apex modeli. ATK öncelikli.

Sıfır garantili dersen.Bana kalıırsa AttackShark ve Darmosharka bakma.
VXE R1
Furylevel Z1
VXE R1 Pro diyorsunuz değil mi? Normal ve SE stokta kalmamış.

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Evet ama 4k ve üzeri için hz olarak dongle lazım ek o yüzden kesinlikle garantili 2. el ATK ya da Scyrox serisine bakmanı tavsiye ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle bir şey de var 8k var mesela bende ama 1k kullanıyorum emin ol neredeyse hic fark etmiyor ana sensör daha önemli hzden

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
yo
Başlıkta belirttiğim gibi 2000 tl altı FPS oyunları için mouse ihtiyacım var palm, claw, fingertip hepsini tutabiliyorum elim 17cm. Daha önce Attack Shark x3, Darmoshark m3, Furylevel Z1 mouselerine bakmıştım hepsinde kronik sorunlar var sanırım öneri yapar mısınız?
mouse tutuş şekliniz nedir?
palm/claw/fingertip
hepsinde aynı rahatlıkta olamazsınız hangisi en konforluysa tutuş şekliniz odur

Evet ama 4k ve üzeri için hz olarak dongle lazım ek o yüzden kesinlikle garantili 2. el ATK ya da Scyrox serisine bakmanı tavsiye ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle bir şey de var 8k var mesela bende ama 1k kullanıyorum emin ol neredeyse hic fark etmiyor ana sensör daha önemli hzden
hz farkı nasıl yok hocam yanlış bilgilendirme 1k ve 4k arasında dağlar kadar fark var

justkerem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Berk ÖRSDEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mouse tutuş şekliniz nedir?
palm/claw/fingertip
hepsinde aynı rahatlıkta olamazsınız hangisi en konforluysa tutuş şekliniz odur
Claw gibi hocam ama hepsini kullanabiliyorum dediğim gibi.

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Muhammed Ali Şimşek
hz farkı nasıl yok hocam yanlış bilgilendirme 1k ve 4k arasında dağlar kadar fark var
Yanlış bilgilendirme ile alakası yok esporcu değilsen ve milimlik işler yapmıyosan aim kontrolünü %1 bile etkilemez 240hz monitörden 360a geçince nasıl dağlar kadar fark yoksa bu ondan da az mantık olarak.

Top Bottom