Neler Yeni

FPS Oyunları İçin Mouse Önerisi

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Emin
Merhabalar mevcutta valorant bf1 cs2 vb. bir çok fps oyunu oynuyorum fps rekabetçi ağırlıklı oyunları oynuyorum. Mevcutta asus rog strix gladius 3 aim point wireless mouse kullanıyorum. Ajazz aj159 pro düşündüm ama beklemek istemiyorum o kadar sarı sitedende güvenilir satıcıya rastlamadım hepsi haliyle fırsatçı baya. Asus ve ajazzdan çok daha iyi 8 k hz varsa daha üzeri daha iyisi yada onlara benzer bir mouse arıyorum paraya kıyacağım açıkçası. Tutuş şeklim sanırım claw tarz asus çok rahat oluyor elim için. Önerilerinizi bekliyorum.
hocam 8khz dongle kutu içinden çıkıyor razer viper v3 pro bak bence fiyat baya pahalı ama piyasadaki en iyi mouse denebilir

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Burak
Deathadder alınmaz tr içerisindwysen stok 1k hz olarak geliyor pwnage çok güzel seri lakin yüksek bantta wraith korkutuyor beni pwnage gelirsek sensör yerini ayarlıyabiliyorsun biraz egzotik wl ye gelirsek delik magnezyum alaşımlı mouse güzel omron switchlere gelirsek gecikme değerlerini düşürüyor
wraith de canlı bomba gibi korkutuyor yani yok açılmış geri alınmaz bilmem ne müneccin miyiz üründe kusur var mı yokmu anlayacağız açmadan :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 8khz dongle kutu içinden çıkıyor razer viper v3 pro bak bence fiyat baya pahalı ama piyasadaki en iyi mouse denebilir
4 k h z diyor bilgide hocam emin misiniz

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Emin
wraith de canlı bomba gibi korkutuyor yani yok açılmış geri alınmaz bilmem ne müneccin miyiz üründe kusur var mı yokmu anlayacağız açmadan :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 k h z diyor bilgide hocam emin misiniz
eminim hocam viper v3 pro 8khz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,741
Üyeler
169,333
Son üye
xGamer01TR