2000tl ayakkabı önerisi

Zechion

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,698
Başlıkta yazıyor. Bütçeyi biraz alabilirsiniz. Artık çoğu ayakkabı gözüme güzel gözğkmemeye başladı o yüzden çok kararsızım

Başlıkta yazıyor. Bütçeyi biraz alabilirsiniz. Artık çoğu ayakkabı gözüme güzel gözğkmemeye başladı o yüzden çok kararsızım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben geçenlerde blazer aldım gelmesini bekliyorum. https://www.nike.com/tr/t/sb-zoom-blazer-mid-premium-kaykay-ayakkabısı-3KjHxz/DZ7587-110

ben geçenlerde blazer aldım gelmesini bekliyorum. https://www.nike.com/tr/t/sb-zoom-blazer-mid-premium-kaykay-ayakkabısı-3KjHxz/DZ7587-110
Court vision düşünmüyorum hocam. Blazer bakıyorum ben de bu aralar. Fakat kafam biraz dunklara da kayıyor.

Court vision düşünmüyorum hocam. Blazer bakıyorum ben de bu aralar. Fakat kafam biraz dunklara da kayıyor.
Dunk'ı çok beğenmiyorum hocam yalan olmasın. Blazer da genellikle aynı tarz olur benim aldığım farklı biraz hoş olur diye aldım ucuzdu hem. Court Vision konusunda sertmiş diye duydum.

Dunk'ı çok beğenmiyorum hocam yalan olmasın. Blazer da genellikle aynı tarz olur benim aldığım farklı biraz hoş olur diye aldım ucuzdu hem. Court Vision konusunda sertmiş diye duydum.
Arkadaşımda court vision var giymesi baya zor. Pek rahat olduğunu da düşünmüyorum. O sebeple direkt eledim. Dediğim gibi ya blazer alacağım ya da dunk. Belki de jordan e200 falan var onlardan alabilirim. Çok kararsızım

Arkadaşımda court vision var giymesi baya zor. Pek rahat olduğunu da düşünmüyorum. O sebeple direkt eledim. Dediğim gibi ya blazer alacağım ya da dunk. Belki de jordan e200 falan var onlardan alabilirim. Çok kararsızım
Anladım hocam court vision'dan ben de bu sebeple vazgeçtim :D çok sert ve konforsuz. Blazer'ı deneyebildiğim için önerebilirim ama Dunk'ı bilemiyorum ya.

evet hocam gayet rahat bir ayakkabı. beden konusunda da ne giyiyorsan o oluyor
Tamamdır çok teşekkür ederim.

evet hocam gayet rahat bir ayakkabı. beden konusunda da ne giyiyorsan o oluyor
Hocam bu nasıldır sizce?

Jumbonun logosu fazla büyük. Bu attığım iyi gibi. Sneaks up'a gidip modele bakacağım. Tekrardan her şey için teşekkürler.

Jumbonun logosu fazla büyük. Bu attığım iyi gibi. Sneaks up'a gidip modele bakacağım. Tekrardan her şey için teşekkürler.
Aynen Jumbo bi tık fazla büyük :D Blazer'lar genel olarak güzel çok kişi nefret ediyor neden bilmiyorum ama. Hayırlısı olsun hocam. Benim blazerlar çabuk gelirse belki sana fikir önerisi olabilir.

Bence dunk alınmalı.
Blazer'a arkadan bakınca bodur bir topuk gözüküyor ki bence iğrenç
Herkesin ayağında da olunca çok klasikleşmiş oldu.
En azından dunk panda yerine bir sürü çeşidi var, onlardan biri alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,570
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri