Başlıkta yazıyor. Bütçeyi biraz alabilirsiniz. Artık çoğu ayakkabı gözüme güzel gözğkmemeye başladı o yüzden çok kararsızım
ben geçenlerde blazer aldım gelmesini bekliyorum. https://www.nike.com/tr/t/sb-zoom-blazer-mid-premium-kaykay-ayakkabısı-3KjHxz/DZ7587-110![]()
Nike Court Vision Mid Next Nature Erkek Ayakkabısı. Nike TR
Nike Court Vision Mid Next Nature Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Court vision düşünmüyorum hocam. Blazer bakıyorum ben de bu aralar. Fakat kafam biraz dunklara da kayıyor.![]()
Nike Court Vision Mid Next Nature Erkek Ayakkabısı. Nike TR
Nike Court Vision Mid Next Nature Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.comMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben geçenlerde blazer aldım gelmesini bekliyorum. https://www.nike.com/tr/t/sb-zoom-blazer-mid-premium-kaykay-ayakkabısı-3KjHxz/DZ7587-110
Dunk'ı çok beğenmiyorum hocam yalan olmasın. Blazer da genellikle aynı tarz olur benim aldığım farklı biraz hoş olur diye aldım ucuzdu hem. Court Vision konusunda sertmiş diye duydum.Court vision düşünmüyorum hocam. Blazer bakıyorum ben de bu aralar. Fakat kafam biraz dunklara da kayıyor.
Arkadaşımda court vision var giymesi baya zor. Pek rahat olduğunu da düşünmüyorum. O sebeple direkt eledim. Dediğim gibi ya blazer alacağım ya da dunk. Belki de jordan e200 falan var onlardan alabilirim. Çok kararsızımDunk'ı çok beğenmiyorum hocam yalan olmasın. Blazer da genellikle aynı tarz olur benim aldığım farklı biraz hoş olur diye aldım ucuzdu hem. Court Vision konusunda sertmiş diye duydum.
Anladım hocam court vision'dan ben de bu sebeple vazgeçtimArkadaşımda court vision var giymesi baya zor. Pek rahat olduğunu da düşünmüyorum. O sebeple direkt eledim. Dediğim gibi ya blazer alacağım ya da dunk. Belki de jordan e200 falan var onlardan alabilirim. Çok kararsızım
evet hocam gayet rahat bir ayakkabı. beden konusunda da ne giyiyorsan o oluyorPeki blazer nasıl hocam? Rahat mı?
Tamamdır çok teşekkür ederim.evet hocam gayet rahat bir ayakkabı. beden konusunda da ne giyiyorsan o oluyor
evet hocam gayet rahat bir ayakkabı. beden konusunda da ne giyiyorsan o oluyor
Gayet şık bir ayakkabı hocam. Ben Jumbo'yu denemiştim o da hoş duruyorTamamdır çok teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu nasıldır sizce?Nike Blazer Mid '77 Vntg | Erkek | BQ6806-100 | Sneaks Up
Nike Blazer Mid '77 Vntg ERKEK BEYAZ Sneaker Sneaks Up'ta Seni Bekliyor. Aradığın NIKE Sneaker Modellerini Keşfet. Ürün Kodu: BQ6806_100www.sneaksup.com
Aynen Jumbo bi tık fazla büyükJumbonun logosu fazla büyük. Bu attığım iyi gibi. Sneaks up'a gidip modele bakacağım. Tekrardan her şey için teşekkürler.