2000₺ bütçe ile AMD sistem toplama

Param güvende ile almalıyım hocam yinede değil mi, ne olur neolmaz.İkinci el ürün alıyorum en azından, ürünü test edip alırım, bozuksa paramı geri alırım bu sayede.
Alabildiğnii param güvende ile al tabii benim attığım ilanlar zaten param güvendeli. Attığım ekran kartı açılmamış olduğu için tercih ettim ama 8+6 güç girişi var diye hatırlıyorum çevirici alman gerekebilir duruma göre tek 8 pin girişli bir kartta bakabiliriz.

Alabildiğnii param güvende ile al tabii benim attığım ilanlar zaten param güvendeli. Attığım ekran kartı açılmamış olduğu için tercih ettim ama 8+6 güç girişi var diye hatırlıyorum çevirici alman gerekebilir duruma göre tek 8 pin girişli bir kartta bakabiliriz.
Hocam, 500₺ ile anlaşmıştım bunun ile ben, sizce anakartı bunun ile değişsek nasıl olur?
İşlemciyi biraz daha iyi bir şey takmak adına söyledim, i7 3770 gibi ilerde, nasıl olur sizce?

Doğru, işlemciyide değişsek nasıl olur.
(İleriye dönük olarak dedim hocam, bütçem yeterse eğer i7 3770 gibi işlemci takardım belki.)
i7 3770 kesinlikle bakma bile gereksiz para :) h61 + E3 1220 v2 yeterli şuanlık bi üstü ryzen zaten

Doğru, işlemciyide değişsek nasıl olur.
(İleriye dönük olarak dedim hocam, bütçem yeterse eğer i7 3770 gibi işlemci takardım belki.)
Xeonlar harici eski nesil intellerde 4790k manyak bir şey günümüz için

i7 3770 kesinlikle bakma bile gereksiz para :) h61 + E3 1220 v2 yeterli şuanlık bi üstü ryzen zaten
Hocam ustası sizsiniz, ben fikir verdim sadece ileriye dönük olarak bakmak istedim ama aslında gerek yoktur.Yeni pc aldığımda satacağım hepsini, am4 işlemcili sistem alırız.

Sizin ilk attığınız en iyi f/p ürünler değil mi?

Geri