Neler Yeni

2000TL Bütçeye Mekanik Klavye Önerisi

feiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah Samet Demir
Bütçe
2000
Arkadaşlar merhaba.
Konu başlığında da belirttiğim gibi 2000TL bütçem var ve bu fiyat bandında bir mekanik klavye almak istiyorum. Bu bütçelere de fiyatının düştüğünü gördüğüm DAREU EK75 Pro modelini gözüme kestirdim. Aula F75 modelinin de araştırmalarını yaptım ancak sarı sitede olan ürünlerde çalışıyor çalışmıyor gibi durumlarla çok fazla uğraşmak istemiyorum. Hali hazırda yazılımla uğraşıyorum ve oyun oynadığım gibi fazlasıyla yazı da yazıyorum. Bu bağlamda rahat bir klavye istiyorum. Bu konuda aşağı yukarı Aula ile aynı fiyatta olan Dareu'nun bu ürününü önerir misiniz? Ya da başka bir ürün öneriniz var mıdır?

1734506066243.png

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
mershadow
Bu site garanti desteği vermiyor. Ama klavye fiyatına göre çok çok iyi.

feiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah Samet Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu site garanti desteği vermiyor. Ama klavye fiyatına göre çok çok iyi.
Hocam garanti çok önemli değil, nasıl olsa hotswap özellikli bir ürün olduğu için ilerde elime imkan geçerse değişiklikler de yapabilirim. En olmadı klavye değişir. Bu noktada ürünün kendisinin şu piyasada fiyat performans olarak sınıfı geçmesi önemli.

FarukKG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Faruk G
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Motorsiklet , Araba , Parfüm , Biraz Elektrik-Elektronik
Temuda Aula F75 bakabilirsin ben kullanıyorum memnunum

feiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah Samet Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temuda Aula F75 bakabilirsin ben kullanıyorum memnunum
Şu an aktif gümrük güncellemesinden sonra artık ülkemize tedarik edilmiyor diye biliyorum. Yoksa ilk tercihimi Aula F75den yana kullanırdım. Tek alım yolu şu anda sarı site gibi.

FarukKG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Faruk G
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Motorsiklet , Araba , Parfüm , Biraz Elektrik-Elektronik
Şu an aktif gümrük güncellemesinden sonra artık ülkemize tedarik edilmiyor diye biliyorum. Yoksa ilk tercihimi Aula F75den yana kullanırdım. Tek alım yolu şu anda sarı site gibi.
gümrük güncellemesinden haberim yoktu. Çok kötü olmuş. birtanede siyahından alasım vardı.

Top Bottom