2000TL kulaklık önerisi

vedatakay

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
2000
Herkese merhabalar,
2000TL ye kadar hem dıştan baktığımızda tipi güzel hem de ses ve mikrofon olarak tatmin edecek bilgisayarda oyun ve normal kullanım için (ağırlıkla oyun ve discord sohbetleri) önerebileceğiniz kulaklık var mıdır?

Asus Rog Delta S diye bir kulaklık gördüm ama alınır mı ne kadar iyidir bilemedim.

Herkese merhabalar,
2000TL ye kadar hem dıştan baktığımızda tipi güzel hem de ses ve mikrofon olarak tatmin edecek bilgisayarda oyun ve normal kullanım için (ağırlıkla oyun ve discord sohbetleri) önerebileceğiniz kulaklık var mıdır?

Asus Rog Delta S diye bir kulaklık gördüm ama alınır mı ne kadar iyidir bilemedim.

Hocam yanlış anlamayın ama bence bir kulaklığa 2k para vermek fazla ve saçma

Herkese merhabalar,

kablosuz istersen cloud 2 wireless alabilirsin ben kullanıyorum memnunum şarjı yaklaşık 25-30 saat gidiyor

Hocam yanlış anlamayın ama bence bir kulaklığa 2k para vermek fazla ve saçma
haklısınız fakat herkesin kendine göre bir şeyler için ayırdığı bir bütçe vardır. Fazla ve saçma tabiriniz yerine varsa bir öneriniz dinliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablosuz istersen cloud 2 wireless alabilirsin ben kullanıyorum memnunum şarjı yaklaşık 25-30 saat gidiyor
bilgisayarımda bluetooth yok. eğer bluetooth ile bağlanmıyorsa tabii ki kablosuz ilk tercihim olur.

haklısınız fakat herkesin kendine göre bir şeyler için ayırdığı bir bütçe vardır. Fazla ve saçma tabiriniz yerine varsa bir öneriniz dinliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayarımda bluetooth yok. eğer bluetooth ile bağlanmıyorsa tabii ki kablosuz ilk tercihim olur.
bluetooth değil usb

Yani ben olsam 2k bir kulaklığa vermezdim. Çünkü 800 tl civarına harika 2 tane kulaklık var.
Bu ikisinden birini almanı isterim. Alpha s ben kullanıyorum.
Yada arkadaşın öneridiği cloud 2 kablosuz al.

Yani ben olsam 2k bir kulaklığa vermezdim. Çünkü 800 TL civarına harika 2 tane kulaklık var.
Bu ikisinden birin, almanı isterim. Alpha s ben kullanıyorum.
Yada arkadaşın öneridiği cloud 2 kablosuz al.
öneriniz için teşekkür ederim. inceleyeceğim çok sağolun

Herkese merhabalar,

Rog delta s kablosuzda cloud flight

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,320
Üyeler
185,253
Son üye
akgarsana
Geri