2000TL Mouse Önerisi

mistyc

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
2000
Elim 17-18cm falan. Aklımda Endgame XM2we almak var. Fakat bütçemi zorlayarak Lamzu atlantis-atlantis mini veya ninjutso sora almalı mıyım? 3395 ve 3370 arasındaki farkı hisseder miyim?

iki arasındaki farkı hissedersin bi tık evet. Ninjutso veya atlantis almalısın bence de.

Zam durumu sanmıyorum olacağını merak etme. aynı olmayacaktır ama darmoshark m3te olabilir yarı yarıya daha ucuz malzeme kalitesi çok kötü değil yan tuşlar dışında.

Zam durumu sanmıyorum olacağını merak etme. aynı olmayacaktır ama darmoshark m3te olabilir yarı yarıya daha ucuz malzeme kalitesi çok kötü değil yan tuşlar dışında.
Yan tuşları çok sık kullanan birisiyim. Razer orochi v2 kullanıyordum 2 ay sonra sıkıntı çıkardı maalesef. Kaliteli bir şey arıyorum. 5-6 sene götürmesini bekliyorum.

Anladım lamzu veya ninjutso olabilir. Aslında pulsar x2de olabilir.

Aynen biraz öyle haklısın. O zaman beklemekte fayda var. Aslında Ajazz önerebilirim ama önce bir inceleme bekle 2 3 güne yapılacak. @Eren Güven yapacak. 1000 TL civarı bir parası var. Huano pink switch 3395 sensör ttc gold encoder lamzu atlantis ile aynı MCU changable shell vs

Aynen biraz öyle haklısın. O zaman beklemekte fayda var. Aslında Ajazz önerebilirim ama önce bir inceleme bekle 2 3 güne yapılacak. @Eren Güven yapacak. 1000 TL civarı bir parası var. Huano pink switch 3395 sensör ttc gold encoder lamzu atlantis ile aynı MCU changable shell vs
ben o mouse nin zortlayacağını sanmıyorum ama denemeden de önermeyim yine. yere attığımda kırılmazsa sıkıntı yok :D

şu videoda pek öyle dandik bi mouse gibi durmuyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,480
Üyeler
190,755
Son üye
Happy light
Geri