2 hafta falan beklemem gerekiyor bütçeyi arttırmam için. Zam olma durumu olmaz değil mi ? Bir de sora stoklara tekrar giricek mi?iki arasındaki farkı hissedersin bi tık evet. Ninjutso veya atlantis almalısın bence de.
Yan tuşları çok sık kullanan birisiyim. Razer orochi v2 kullanıyordum 2 ay sonra sıkıntı çıkardı maalesef. Kaliteli bir şey arıyorum. 5-6 sene götürmesini bekliyorum.Zam durumu sanmıyorum olacağını merak etme. aynı olmayacaktır ama darmoshark m3te olabilir yarı yarıya daha ucuz malzeme kalitesi çok kötü değil yan tuşlar dışında.
Pulsarın tasarımı pek hoşuma gitmedi açıkçası diğer ikisine göre biraz sönük kalıyor.Anladım lamzu veya ninjutso olabilir. Aslında pulsar x2de olabilir.
ben o mouse nin zortlayacağını sanmıyorum ama denemeden de önermeyim yine. yere attığımda kırılmazsa sıkıntı yokAynen biraz öyle haklısın. O zaman beklemekte fayda var. Aslında Ajazz önerebilirim ama önce bir inceleme bekle 2 3 güne yapılacak. @Eren Güven yapacak. 1000 TL civarı bir parası var. Huano pink switch 3395 sensör ttc gold encoder lamzu atlantis ile aynı MCU changable shell vs
İncelemenizi dört gözle bekliyorum hocam.ben o mouse nin zortlayacağını sanmıyorum ama denemeden de önermeyim yine. yere attığımda kırılmazsa sıkıntı yok![]()