Kanka koyabilirsen 1.5 k daha koyup Sycrox V6 alabilirisin baya iyi mouseArkadaşlar selam acilen gün içerisinde wireless mouse sipariş etmem gerekiyor. Aklımdaki model a9 plus, deneyimleyenlerin tecrübelerini duymak isterim. Farklı model önerilerinizi bekliyorum
Birde x3 pro ya bakmanı öneririmKanka koyabilirsen 1.5 k daha koyup Sycrox V6 alabilirisin baya iyi mouse
atk a9 plus sensörü yenilendi tavsiye ederimArkadaşlar selam acilen gün içerisinde wireless mouse sipariş etmem gerekiyor. Aklımdaki model a9 plus, deneyimleyenlerin tecrübelerini duymak isterim. Farklı model önerilerinizi bekliyorum
Hocam benim için bağlantı kopma problemi olmasın malzemeside ucuz hissettirmesin yeteratk a9 plus sensörü yenilendi tavsiye ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3950 sensör koydular başarılı
herhangi bir problem yaşayacağını düşünmüyorum 2 sene garantisi var zaten tavsiyemdir kaplaması da var gayet başarılı ter konusunda vsHocam benim için bağlantı kopma problemi olmasın malzemeside ucuz hissettirmesin yeter
A9 da iyidir hocam sıkıntı yaratmazHocam benim için bağlantı kopma problemi olmasın malzemeside ucuz hissettirmesin yeter