Neler Yeni

🔥 2001 Model Kasa güncelleme 🔥

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Kutlu
Geçenlerde kasam ve odamla ilgili bir konu açmıştım bakmayan varsa : https://forum.donanimarsivi.com/konu/benden-daha-eski-kasa-kullanan-varsa-gelsin-buyursun.903478/
bugün ise odamı ve kasamı elimden geldiğince güzelleştirmeye ve modifiye etmeye çalıştım ve bunuda sizle paylaşmak istedim iyi kötü bütün yorumlarınızı beklerim 😁

Sistemime ilk olarak kablo düzeni yaptım arkadaki ekstra tabelayı ispiralle kestim ve bütün ssd ,kablolamayı arka tarafa almayı başardım

Odam çok boş duruyordu bende trendyoldan 150 TL + 50 TL kuponla aldığım lambaderi masa üstüne konumlandırdım bunun yerinden memnun değilim ancak daha alalı 4 gün oldu değiştirmeyi düşünüyorum

Kasada Ssd sıkıntısı çekiyordum 1 tb'lık mükemmel bir Ssd aldım onuda arkaya atmayı başardım.

Kasanın arkası boş duruyordu oraya babamdan zorla aldığım 12V beyaz led var Bence lambaderle güzel ikili oldular.

Saatim kasanın içinde ışıksız duruyodu bende mouse'tan aldığım ışığı yukarı yapıştırdım ve ışıklı saatim oldu.

2 adet Yeni kasa fanı söyledim birini aşağıya delik açıcağım birinide egzoz fanı olarak kullanacağım.

Power supply'im havalancak gibi çalışıyor onu yakında değiştiricem önerilerinizi beklerim (400-650 arası uygundur.)

Kasaya yapmamı istediğiniz modifikasyon varsa aşağıya buyrun.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Usta şöyle dar ve dolu masalarda otururken daralmıyor musunuz be ben boğulurdum. Galiba bende sorun var 😂

pc ustasi1

80+ Silver
Usta şöyle dar ve dolu masalarda otururken daralmıyor musunuz be ben boğulurdum. Galiba bende sorun var 😂
Dolu dolu oturunca kendimi çok iyi hissediyorum :giggle: Böyle heryerden ışık geliyor fanlar çalışıyor öff

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Kutlu
Dolu dolu oturunca kendimi çok iyi hissediyorum :giggle: Böyle heryerden ışık geliyor fanlar çalışıyor öff
Vay be. Bende uzunlamasına geniş ahşap bir masa yaptırdım onu kullanıyorum sadece pc olucak ve kitaplar var (pcyi topladığım zaman olucak pc) dolu dolu olsun ama geniş olsun boş yerde olsun bence ben daralmaktan oyuna odaklanamam😂

pc ustasi1

80+ Silver
Benim masanın üstünde 2 hoparlör bide tansiyon aleti var 😂
Bende çalışmasaydım alamicaktım ama 4 sene çalışarak aldım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vay be. Bende uzunlamasına geniş ahşap bir masa yaptırdım onu kullanıyorum sadece pc olucak ve kitaplar var (pcyi topladığım zaman olucak pc) dolu dolu olsun ama geniş olsun boş yerde olsun bence ben daralmaktan oyuna odaklanamam😂
Dar severiz

Reskill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Serhat
Bence önce bi b450 veya b550 anakarta geç.
B550 gaming x v2 şuan b550m ds3h fiyatına satılıyor.Kaçırma bence.Bende çok değiştirmek istiyorum anakartımı bende de b550m ds3h var fakat rev 1.5
Ds3h alırken rev 1.5 olmamasına dikkat et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,203
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom