🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
devlet zam yapmakla çok ünlü
+ uzay gemisi,uçan araba,uçan saray,yürüyen uçak,yüzen arabaMarmaray, Hızlı Trenler, Havaalanları, Üniversiteler, Stadyumlar, Olimpik yüzme havuzları, Metrolar, Tüneller, Otoyollar, Barajlar, Nükleer santraller, Adliye sarayları, Milli silahlar, iha, siha, Milli tank, Milli helekopter, Sismik araştırma gemisi, Boğazın altına tüp geçit, Dev şehir hastaneleri, 81 ile ücretsiz kanser taraması, Tersane, Liman, Geri dönüşüm tesisleri ve saymadığım yüzlerce icraat varken sen sadece yol ve hastaneden bahsedecek kadar nankör müsün?
Elbette vergi alacak ben vergi almayacak mı dedim canım kardeşim alınan vergiler çok fazla.Devletlerin parası havadan düşmüyor canım benim.
Ülkeyi katara sattılar demeyelim de katar ülkeyi satın aldı diyelim.Ülkeyi Katara sattılar kelimesini doğru bulmuyorum.
hediye mi verdiÜlkeyi Katara sattılar kelimesini doğru bulmuyorum.
neresini doğru bulmuyorsunÜlkeyi Katara sattılar kelimesini doğru bulmuyorum.
Verecek cevap bulamayınca her cahilin yaptığını yapmışsın bir şey diyemem senin de zekan buraya kadardostum hadi işine bak yaşın küçük belliki tayyip çay makarna dağıttığı zaman almayı unutma
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen ülkenin ne durumda haberin varmı
Evet dostum heykel yapmadık bu yüzden gelişmez.Asıl sizin gibiler yüzünden gelişmez.En fazla yatırımı Hollanda yaparken sırf Arap diye ülkeyi Katara sattılar diyorsun.sizin gibi insanlar olduğu sürüce ülke gelişmez