2012 MODEL VW JETTA 1.2 TSI ALMAK İSTİYORUM

dsg'nin arıza ihtimali diger şanzımanlara göre yüksek fakat diger yarı otomatik şanzımlanlar arasında açık ara en performanslısı .
vites geçişlerini kadrana bakmassan analayamıyorsun. ve kalkışı çok seri.
DSG kullandıktan sonra edc ve cvt gibi şanzımanları kulanamassın.
Araç manuel 90 binde hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bundan 2 yıl önce duster almadan önce caddy vardı 2014 model 1.6 tdı ve 75k yada 80k ya yeni geliyordu ama araba belli ediyor artık yaşını vuruyor yüzüne ve söyle diyeyim egea nın malzemesi bana caddy den daha kaliteli geldi açıkçası (yumuşak plastikten dolayı)
Ustam bu söylediğine gerçekten çok şaşırdım ilk defa egeayı caddy ile kıyaslayan ve egeanın malzeme kalitesi ondan daha iyi diyen biri görüyorum

Araç manuel 90 binde hocam

Ustam by söylediğine gerçekten çok şaşırdım ilk defa egeayı caddy ile kıyaslayan ve egeanın malzeme kalitesi ondan daha iyi diyen biri görüyorum
yaştan dolayı yeni caddy nin yanına yaklaşamaz ama 2014 team caddy den malzeme kalitesi olarak iyi olduğu belli

1.2 tsi 2012 golf aracım vardı araçta yağ yakma sürekli buji yeme gibi problemler yaşadık. Sorunun çözülmesi için motoru baştan pistonları yenilememiz lazım demişlerdi. Tavsiyem bu motora girmemen aracımı 56 binde almıştım 60 65 binden sonra yağ yakma başlamıştı

Birçok yerde okudum ve söylenenlere göre 5-7 arasında yaktığını söylüyorlar ve oldukça güzel araç dediler sıkıntısız vs

neden sattınız ve herhangi bir kronik sorun yaşadınız mı ?
km kaçtaydı biraz detay verir misiniz ?
147.000kmde aldık 155.000 de sattık. 5 7 hayatta yakmıyor. Gaza dokunmadan 2 3 bin devirde uzun yolda 7.5 yaktı. Motorun kronik sorunları var, zincir sorunu, gaz kelebeği sorunu, yağ eksiltmesi, su eksiltmesi yapıyor. Epc arızası sorunu, gaz yememesi. Açıkçası iyi bir motor değil. Çok sorunlu ve aşırı ısınan bir motor. Araç çok konforlu ve keyifli, ama 5 ayda 100.000 TL'ye yakın masraf ettik ve üstüne 70.000 masraf daha çıkarınca da mecburen sattık altından kalkamadık. Tavsiye etmem. Alternatifleri inceleyin derim

147.000kmde aldık 155.000 de sattık. 5 7 hayatta yakmıyor. Gaza dokunmadan 2 3 bin devirde uzun yolda 7.5 yaktı. Motorun kronik sorunları var, zincir sorunu, gaz kelebeği sorunu, yağ eksiltmesi, su eksiltmesi yapıyor. Epc arızası sorunu, gaz yememesi. Açıkçası iyi bir motor değil. Çok sorunlu ve aşırı ısınan bir motor. Araç çok konforlu ve keyifli, ama 5 ayda 100.000 TL'ye yakın masraf ettik ve üstüne 70.000 masraf daha çıkarınca da mecburen sattık altından kalkamadık. Tavsiye etmem. Alternatifleri inceleyin derim
Yorumunuz için teşekkürler

1.2 tsi 2012 golf aracım vardı araçta yağ yakma sürekli buji yeme gibi problemler yaşadık. Sorunun çözülmesi için motoru baştan pistonları yenilememiz lazım demişlerdi. Tavsiyem bu motora girmemen aracımı 56 binde almıştım 60 65 binden sonra yağ yakma başlamıştı
150 binde aldım şuan 190 binde. Yağ yakma olmadı buji sorunuda olmadı. 6 ileri manuel şanzıman kemik vites. Küçük motor olduğu için sıkıştırmaya gelmez ve sizdeki sorunlar genelde aracı gereğinden fazla sıkıştırma ile oluyor. Ben Leon hastasıyım belki ondan pozitif düşünüyorum. Tek eksi yönü yakıtı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,416
Üyeler
186,483
Son üye
byavuz1056
Geri