Neler Yeni

2012 MODEL VW JETTA 1.2 TSI ALMAK İSTİYORUM

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
Bütçe
750.000
Arkadaşlar merhaba 2012 model 1.2 turbo benzin trendline jetta almak istiyorum , bu motor hakkında ve aracın genel olarak özelliklerine bakacak olursak almak mantıklı olur mu ? Yorumlarınızı bekliyorum.

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan
Arkadaşlar merhaba 2012 model 1.2 turbo benzin trendline jetta almak istiyorum , bu motor hakkında ve aracın genel olarak özelliklerine bakacak olursak almak mantıklı olur mu ? Yorumlarınızı bekliyorum.
skoda octavia bakmanı öneririm

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kanka alma sakın, biz sattık yeni kurtulduk. 2012 1.2 tsi trendline jetta sahibiydik 8-10lt yakıt yakıyor lpg uyumu yok çok masraflı motor bir masraf çıkardığı zaman 70 80 bin birden çıkarıyor mümkünse o fiyatlara toyota corolla 1.4 d4 d motor bakın. Jetta evet çok güzel çok kaliteli ama ocak söndürüyor.

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Mehmet B
1.2 motorun piyasası yok ve kasaya küçük geldigi için çok yakıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen ay 2014 hatasız boyazsız 1.6 dsg elegance cr skoda octaviayı 740.000 a sattık , octavia bak

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka alma sakın, biz sattık yeni kurtulduk. 2012 1.2 tsi trendline jetta sahibiydik 8-10lt yakıt yakıyor lpg uyumu yok çok masraflı motor bir masraf çıkardığı zaman 70 80 bin birden çıkarıyor mümkünse o fiyatlara toyota corolla 1.4 d4 d motor bakın. Jetta evet çok güzel çok kaliteli ama ocak söndürüyor.
Birçok yerde okudum ve söylenenlere göre 5-7 arasında yaktığını söylüyorlar ve oldukça güzel araç dediler sıkıntısız vs

neden sattınız ve herhangi bir kronik sorun yaşadınız mı ?
km kaçtaydı biraz detay verir misiniz ?

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Bende Leon 1.2 TSI var. Uzun yolda az yakar. Şehir içi fazla yakıyor doğal olarak. Ama iyi kaçıyor. Performansi iyi vergisi Uygun

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,396
İsim
uwu
2022 1.3 egea alıp yıllarca sanayi yüzü görmemek varken o tercih edilmez hem yakıttan hem masraftan

illa alman olacak diyorsan en azından 1.4/5 tsı/1.6tdı gibi bir motor tercih et

xspinoza

80+
Bende Leon 1.2 TSI var. Uzun yolda az yakar. Şehir içi fazla yakıyor doğal olarak. Ama iyi kaçıyor. Performansi iyi vergisi Uygun
Zamanında 1 sene kullandığım,tadı damağımda kalan araba gerçekten. Şanzıman geçişleri bile çok iyi hissiyat veriyordu. Öylesine yorumlara bakmaya geldim sizin yorumunu gördüm aklıma getirdi :)

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ONUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2022 1.3 egea alıp yıllarca sanayi yüzü görmemek varken o tercih edilmez hem yakıttan hem masraftan

illa alman olacak diyorsan en azından 1.4/5 tsı/1.6tdı gibi bir motor tercih et
ne masraf çıkartır hocam, kullananlar gayet memnun gibi duruyor

1.2 motorun piyasası yok ve kasaya küçük geldigi için çok yakıyor.

Geçen ay 2014 hatasız boyazsız 1.6 dsg elegance cr skoda octaviayı 740.000 a sattık , octavia bak
agam dsg diyince sağır adam bile duymadan kaçıyor , sorunlar bitmek bilmiyormuş benim bildiğim kadarıyla ve almayın aldırmayın diyorlar dsg yi

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Mehmet B
ne masraf çıkartır hocam, kullananlar gayet memnun gibi duruyor

agam dsg diyince sağır adam bile duymadan kaçıyor , sorunlar bitmek bilmiyormuş benim bildiğim kadarıyla ve almayın aldırmayın diyorlar dsg yi
dsg'nin arıza ihtimali diger şanzımanlara göre yüksek fakat diger yarı otomatik şanzımlanlar arasında açık ara en performanslısı .
vites geçişlerini kadrana bakmassan analayamıyorsun. ve kalkışı çok seri.
DSG kullandıktan sonra edc ve cvt gibi şanzımanları kulanamassın.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,396
İsim
uwu
Km oldukça düşük 90 binde
hocam bundan 2 yıl önce duster almadan önce caddy vardı 2014 model 1.6 tdı ve 75k yada 80k ya yeni geliyordu ama araba belli ediyor artık yaşını vuruyor yüzüne ve söyle diyeyim egea nın malzemesi bana caddy den daha kaliteli geldi açıkçası (yumuşak plastikten dolayı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,722
Üyeler
162,724
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom