Şimdi dostlar herkese selam. Benim bir sıkıntım var. Bu konu biraz ayrıntılı. 2012 yılında Counter Strike 1.6 oyununu steam üzerinden oynamak için facebook üzerinden bir hesaptan steam hesabı satın aldım. Hesabın içinde sadece Counter Strike ve Half Life oyunları vardı. Satıcı hesabı gayet bana email adresini değiştir diyerek teslim etti ve günümüze yani yıl 2022 hala o steam üzerinden oyunlarımı sorunsuz oynuyorum. Herhangi bir hesabı geri alma durumu yaşanmadı. Sıkıntısız hala steam hesabını kullanıyorum. 2012 yılından bu yana Csgo, Gta V, Battlefield gibi oyunları kendi kredi kartımla oyunları satın aldım ve sorunsuz oynuyorum. Şu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sizce bu steam hesabıyla devam etmeli miyim? Yoksa yeni steam hesabı açıp alışverişlerime ordan mı devam etmeliyim. Çünkü var olan hesabın her zaman geri alınma durumu var bunu biliyorum. Forumda benzer konuları gördüğüm için bu konuyu açıp size sorma gereği duydum. Steam hesabının satın alma geçmişinde sadece kendi yaptığım işlemler var. Lisans ve ürün aktivasyonları görüntüle dediğimde ise Half Life Platinum Pack 2004 yılında hesaba ücretsiz geldiği yazıyor.
Bu konuyu şu yüzden sıkıntı ettim. Bu tarz eski satılan hesaplar genelde sıkıntılı oluyormuş. Bunu ben çok sonradan öğrendim. Sizce yeni steam hesabı mı açmalıyım, yoksa bu steam üzerinden devam etmeli miyim?
Bu konuyu şu yüzden sıkıntı ettim. Bu tarz eski satılan hesaplar genelde sıkıntılı oluyormuş. Bunu ben çok sonradan öğrendim. Sizce yeni steam hesabı mı açmalıyım, yoksa bu steam üzerinden devam etmeli miyim?
Son düzenleme: