Neler Yeni

2012 yılında alınan steam hesabı

zlmr12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Permekler
Şimdi dostlar herkese selam. Benim bir sıkıntım var. Bu konu biraz ayrıntılı. 2012 yılında Counter Strike 1.6 oyununu steam üzerinden oynamak için facebook üzerinden bir hesaptan steam hesabı satın aldım. Hesabın içinde sadece Counter Strike ve Half Life oyunları vardı. Satıcı hesabı gayet bana email adresini değiştir diyerek teslim etti ve günümüze yani yıl 2022 hala o steam üzerinden oyunlarımı sorunsuz oynuyorum. Herhangi bir hesabı geri alma durumu yaşanmadı. Sıkıntısız hala steam hesabını kullanıyorum. 2012 yılından bu yana Csgo, Gta V, Battlefield gibi oyunları kendi kredi kartımla oyunları satın aldım ve sorunsuz oynuyorum. Şu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sizce bu steam hesabıyla devam etmeli miyim? Yoksa yeni steam hesabı açıp alışverişlerime ordan mı devam etmeliyim. Çünkü var olan hesabın her zaman geri alınma durumu var bunu biliyorum. Forumda benzer konuları gördüğüm için bu konuyu açıp size sorma gereği duydum. Steam hesabının satın alma geçmişinde sadece kendi yaptığım işlemler var. Lisans ve ürün aktivasyonları görüntüle dediğimde ise Half Life Platinum Pack 2004 yılında hesaba ücretsiz geldiği yazıyor.

Bu konuyu şu yüzden sıkıntı ettim. Bu tarz eski satılan hesaplar genelde sıkıntılı oluyormuş. Bunu ben çok sonradan öğrendim. Sizce yeni steam hesabı mı açmalıyım, yoksa bu steam üzerinden devam etmeli miyim?

Son düzenleme:

federalper

80+ Silver
Şimdi dostlar herkese selam. Benim bir sıkıntım var. Bu konu biraz ayrıntılı. 2012 yılında Counter Strike 1.6 oyununu steam üzerinden oynamak için facebook üzerinden bir hesaptan steam hesabı satın aldım. Hesabın içinde sadece Counter Strike ve Half Life oyunları vardı. Satıcı hesabı gayet bana email adresini değiştir diyerek teslim etti ve günümüze yani yıl 2022 hala o steam üzerinden oyunlarımı sorunsuz oynuyorum. Herhangi bir hesabı geri alma durumu yaşanmadı. Sıkıntısız hala steam hesabını kullanıyorum. 2012 yılından bu yana Csgo, Gta V, Battlefield gibi oyunları kendi kredi kartım ile bu steam hesabından satın alarak oynuyorum. Şu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sizce bu steam hesabıyla devam etmeli miyim? Yoksa yeni steam hesabı açıp alışverişlerime ordan mı devam etmeliyim. Çünkü var olan hesabın her zaman geri alınma durumu var bunu biliyorum. Forumda benzer konuları gördüğüm için bu konuyu açıp size sorma gereği duydum. Steam hesabının satın alma geçmişinde sadece kendi yaptığım işlemler var. Lisans ve ürün aktivasyonları görüntüle dediğimde ise Half Life Platinum Pack 2004 yılında hesaba hediye edilmiş.

Bu konuyu şu yüzden sıkıntı ettim. Bu tarz eski hesaplar genelde çalıntı hesaplar oluyormuş. Bunu ben çok sonradan öğrendim. Sizce yeni steam hesabı mı açmalıyım, yoksa bu steam üzerinden devam etmeli miyim?
O hesap da kalsın oyun alacağın zaman diğer hesabına alırsın bence yeni hesap aç

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Yeni bir hesap daha sağlam olur

zlmr12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Permekler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O hesap da kalsın oyun alacağın zaman diğer hesabına alırsın bence yeni hesap aç

Csgodan kazandıgım kutular var envanterimde. Bunu satmalı mıyım yoksa hiç işlem yapmayayım mı artık bu hesaptan? Ne öneriyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni bir hesap daha sağlam olur

Kendimi biraz hem magdur hem suçlu hissediyorum açıkçası. Amacım sadece cs 1.6 yı steam üzerinden oynamaktı. Bu tarz eski hesaplar biraz sıkıntılı oluyormuş ve genelde geri alma gibi durumlar yaşanıyormuş. Ama bu zamana kadar hiç sorun aşamadım. Csgo envanterimde epey genişledi. Kendi hakkımla kazandıgım kutular bu arada hesabın içi bomboştu zaten. Herhangi bir satın alma geçmişi falan yoktu. Oyunlarımı hep kendi paramla aldım. Csgo envanterimi satmalı mıyım sizce yoksa artık işlem yapmayayım mı bu hesaptan. Öylece dursun mu?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum senin kafanı ve ya başını ağrıtacak bir durum yok ki ortada.
1. Hesabı sen almışsın senden önceki sahibi kart bilgilerini silerek vermiş senin değil onun korkması bir durum var ortada.
2-2012 den beri kullanmışsın bir sorun olmamış bu saatten sonra oluşmaz oluşamaz.
3- Aldığın kişi karakteri bozuk bir kişi olsaydı en fazla ama en fazla hesabını 1-2 ay sonra geri alırdı.
4- Oda olmadığına göre için rahat kullana bilirsin.

zlmr12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Permekler
Dostum senin kafanı ve ya başını ağrıtacak bir durum yok ki ortada.
1. Hesabı sen almışsın senden önceki sahibi kart bilgilerini silerek vermiş senin değil onun korkması bir durum var ortada.
2-2012 den beri kullanmışsın bir sorun olmamış bu saatten sonra oluşmaz oluşamaz.
3- Aldığın kişi karakteri bozuk bir kişi olsaydı en fazla ama en fazla hesabını 1-2 ay sonra geri alırdı.
4- Oda olmadığına göre için rahat kullana bilirsin.

Teşekkür ediyorum hocam cevap için. Aslında temel sıkıntı ettiğim konu suçlu duruma düşmek. Çünkü bu tarz hesaplar araştırdıgım kadarıyla genelde sıkıntılı hesaplar oluyormuş. Bu tür şeylere çok dikkat eden biriyim ve sorun yaşamak istemiyorum açıkçası. Hesapta kendi kredim kartı dışında başka bir kredi kartı bilgisi yoktu. Satın alma geçmişi tamamen temiz. Sadece kendi satın aldığım oyunlar var. Tekrar tekrar söylüyorum ama içim biraz doldu o yüzden çok uzattım açıkçası.

Son düzenleme:

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Teşekkür ediyorum hocam cevap için. Aslında temel sıkıntı ettiğim konu suçlu duruma düşmek. Çünkü bu tarz hesaplar araştırdıgım kadarıyla genelde çalıntı oluyormuş. Bu tür şeylere çok dikkat eden biriyim ve sorun yaşamak istemiyorum açıkçası. Hesapta kendi kredim kartı dışında başka bir kredi kartı bilgisi yoktu. Satın alma geçmişi tamamen temiz. Sadece kendi satın aldığım oyunlar var. Tekrar tekrar söylüyorum ama içim biraz doldu o yüzden çok uzattım açıkçası.
Senden önce kart bilgisi girilmemişse cüzdan kodları ile alınmıştır oyunlar onlarda problem teşkil etmez.
Kafandaki soru işaretlerini kaldır keyfine bak.

zlmr12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Permekler
Senden önce kart bilgisi girilmemişse cüzdan kodları ile alınmıştır oyunlar onlarda problem teşkil etmez.
Kafandaki soru işaretlerini kaldır keyfine bak.

Teşekkür ediyorum hocam. Dediğim gibi steam hesabında sadece cs 1.6 ve half life paketleri vardı. Satın alma geçmişi tertemiz hiçbir şey yok. Tekrar teşekkürler. Herkese iyi günler diliyorum.

Hasan344

80+ Gold
Abi 10 yıl sonra aldığın adam yasiyormu belli bile olmaz. Aynı hesaptan devam et.

Son düzenleme:
Top Bottom