1 civarı bursada varEğer düzgün bakımlı sorunsuz iyi bir ekspertize götürüp sorun çıkmazsa çokda soru yaratmaz kullanıma bağlı bakımına bağlı zamanında yaptır ucuza kaçma ve kaça alacaksınz?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...z-tramersiz-116d-pazarliksiz-1109291500/detay ilan buEğer düzgün bakımlı sorunsuz iyi bir ekspertize götürüp sorun çıkmazsa çokda soru yaratmaz kullanıma bağlı bakımına bağlı zamanında yaptır ucuza kaçma ve kaça alacaksınz?
Bursa da oturuyorsan sana yardımcı olabilirim kardeşim. Yani kişiden kişiye değişir ama ben açıkçası o kadar km si olan eskia raba alacağıma yeni düşük km li alırım kafam rahat olur konfor azalaiblir ama kişisel tercih.1 civarı bursada var
yorum için teşekkürler hocam fikrimi değiştirdim 500 kadar ekleyip tanıdıktan yeni 308 alacağımKardeşimde 1.16i var. 3.20i den daha fazla yakıyodur belki rezil bir şey. 1.16d alabilirsin bence sorun çıkarır mı bilmem duymadım. Dizelleri az yakıyor düzgün kullanırsan 5-5.5 altına bile düşebilirsin. DİKKAT 2015 2. yarıda olması gerek tam bilmiyorum kasa değişiyor. Eski kasa hem görüntü olarak güzel hemde satış olarak daha kolay. O kasayı almaya çalış