COMANDANTE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 4,283
Benim için Bannerlord oldu yıllardır beklemiştim ve birçok istediğim özelliği de bulmuştum. O yüzden Bannerlord candır .)
Hocam bu yıl berbat geçti bu yıl çıkanlarv arasında hak ediyyorlar ama geçensenye bile giremezler ama alyx çok iyi bence ona haksızlık ettiğinizi düşünüyorumMarvel's Avengers, Ghost Of Tsushima, Bannerlord, Miles Morales, Half Lixe Alyx, Re 3, Cod Cold War ve Valhalla da Yılın Oyunu denilecek kadar iyi değil. Hatta vasatlar. Ama listedeler![]()
Witcher serisine bende çok ısınamadım nedense. Tabi oyunu hiç oynamamam da buna etken.Ben de Witcher sevemiyorum. Normal.
Hocam bura witcher fanboyu doluSadece bir daha yaparsan daha iyi bir liste yaparsın diye söylemiştik![]()
Ben sadece öneri vermiştim.@Doğukan Fidan
@Lelouch vi Britannia!
Bana üzgün atıp vicdan azabı çektirmeyin. Kötü bir şey demedim. Tekrar girmem bu işe.![]()
Allah Allah...Witcher serisine bende çok ısınamadım nedense. Tabi oyunu hiç oynamamam da buna etken.
"Fiçır moruq yha" diye gezen tayfadan dolayı da bir önyargım var sanırım oyuna karşıAllah Allah...
Acaba oynamadığın için ısınamamış olabilir misin ?
Yok canım olamaz !!
( Dalga geçiyorum bu arada, herkes sevecek diye bir kural yok)
Çok var o tipler yaa..."Fiçır moruq yha" diye gezen tayfadan dolayı da bir önyargım var sanırım oyuna karşıbir gün PC alırsam kesinlikle denemek için indireceğim oyunlardan biri olacak.
Evet o da varİlk 2 oyunu oynamayıp, 3. oyunda anlaşılıyor diyenler var bir de. Ah, popüler kültür.