2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Macbook air m1 2021 model ne zaman çıkar? Hemen alayım mı yoksa beklim mi?
Biliyorum. Yeni modelini bekleyeyim mi ne zaman çıkar?M1 işlemcili Macbook Air'ler piyasada satılıyor zaten. Başlangıç fiyatı 10999TL. (Apple.com/tr)
Bu yıl içerisinde tanıtılır diye düşünüyorum.Biliyorum. Yeni modelini bekleyeyim mi ne zaman çıkar?
Beklesem mi sizce? Fiyatı ne olur tahmini?Eylül çıkış kasım başı geliş
@Rambo Bıçağı bu pp yi kastediyordum.Macbook air m1 2021 model ne zaman çıkar? Hemen alayım mı yoksa beklim mi?
Daha konforlu, rahat ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum. İşlemcisi de gayet güçlü. Ips ekran. Ekran kalitesi zaten mükemmel.@Rambo Bıçağı bu pp yi kastediyordum.
@Flew Neden mac alıyorsun? Ben hala kararsızım. Windows mu alsam mac mi alsam ?
Ben chz de sıkıştım kaldım hocam inş artar ya.tabii ki bekle. Fiyat şimdikinden en fazla 1000 lira fazla olur. ayrıca alırkende pozitif bilişimden alabilirsin en ucuz Apple ile ortak çalışan onlar var bildiğim . Ben ipadi ordan aldım. Elimdeki koinler yükselirse bende air alırım belki
Beklemeye gerek yok bence ama, eylül ekim kasımdaki etkinliğin birinde çıkar.
@Nachi @Egolu doktor ?Kasımı bekleyeyim o zaman. Fiyatı çok olursa en azından şuanki model ucuzlar. Kasımda eğitim indirimi biter mi pt sitesinde?
Eğitim indirimi apple destekli bir sistem kendisi de yapıyor . Bitmez.Kasımı bekleyeyim o zaman. Fiyatı çok olursa en azından şuanki model ucuzlar. Kasımda eğitim indirimi biter mi pt sitesinde?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Nachi @Egolu doktor ?