Rik Sançez
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 614
MacBook Air m1 16gb ram 256gb ssd modelini kullanıyorum. 194 pil devrine sahip satmak istesem sizce ne kadar eder?

hocam sıfırı 31k , ama sizin cihazın pili nanay birde garantisiz ve ikici el aynı zamanda yıprandıgınıda hesaba katarsakMacBook Air m1 16gb ram 256gb ssd modelini kullanıyorum. 194 pil devrine sahip satmak istesem sizce ne kadar eder?
Pili şu an %93hocam sıfırı 31k , ama sizin cihazın pili nanay birde garantisiz ve ikici el aynı zamanda yıprandıgınıda hesaba katarsak
17k-20k arası eder.
sattın mı birde önerir misinMacBook Air m1 16gb ram 256gb ssd modelini kullanıyorum. 194 pil devrine sahip satmak istesem sizce ne kadar eder?
Sonradan satmaktan vazgeçtim. Evet öneriyorum işimi fazlasıyla görüyor. Siz hangi amaç için düşünüyorsunuz?sattın mı birde önerir misin
üniversitede kullanmak amaçlıSonradan satmaktan vazgeçtim. Evet öneriyorum işimi fazlasıyla görüyor. Siz hangi amaç için düşünüyorsunuz?
O zaman sizin işinizi görecektir pil ömrü de normal kullanımda 2 gün gider. Oyun vs oynamak isterseniz de desteklediği oyunlardaki performansı yeterliüniversitede kullanmak amaçlı
tamamdır teşekkür ederimO zaman sizin işinizi görecektir pil ömrü de normal kullanımda 2 gün gider. Oyun vs oynamak isterseniz de desteklediği oyunlardaki performansı yeterli