2022 de Fortnite Oynanır mı?

Dreams

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
Sizce Onyanır mı? ya da başlanır mı?

Son düzenleme:
Evet.

Tamamen sizin kararınız oyunu çok oynamadım beni sarmadı fakat tabi oynanır olmadı en azından zevkli mi öğrenmiş olursunuz

Mis gibi oyun, yapısız mod gelince daha çok kişi oynamaya başladı. Oyun, geçmişini bozmadan her zaman daha da ileriye gidiyor.

Ben nişanlım ile oynuyorum. İnşalı modda mimar sinan gibi oynuyorduk sjsjsksk. Ama inşasız mod daha sarıyor, fazla rekabet var çünkü.

Başlanır, oynanır. Takım olursan daha da zevk alırsın.

Ben nişanlım ile oynuyorum. İnşalı modda mimar sinan gibi oynuyorduk sjsjsksk. Ama inşasız mod daha sarıyor, fazla rekabet var çünkü.

Nasıl buldun ben bilmem kaç yıldır oynuyorum daha kadın oyuncu denk gelmedi neyse gamer sevgili hayali kurmaya devam :(

Partner olarak oynamak çok iyi bence tebrikler hep yapmak istediğim birsey

Ben cidden çok seviyordum mutluydum oynarken artık mutlu değilim oynamıyorum.
Yapısız modu ben gram sevmiyorum bunca yıl bildiğim modu oynarım :)
Arena ise botlarla dolu!??
Arkadaşımla vs atmaya girerdik eskiden duygulandım.

Sizce Onyanır mı? ya da başlanır mı?
ben ilk çıktığı 2 yıl oynadım ondan sonra bir süre bilgisayr oyunlarınını oynamayı bıraktım ve tekrar yüklediğim zaamn zevk alamadım eskisi kadar oyundan ben olsam girmem ama senin kararın

Online olarak en çok oyuncuya sahip oyun hala. Calld of Duty Warzone dan sonra en çok para yatırdığım ikinci oyun. 3 senedir düzenli oynuyorum. Tek veya arkadaşlarla pek farketmiyor benim için. Hile en az olan oyun 3 senedir 3 kere hile gördüm

Bence oynanır ayrıca buildsiz modda geldi ben gibi build cahili iseniz daha çok sarar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,524
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri