QİKUA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,936
Kavisli edge ekran baya iyi ya seviyorum oyüzden samsung s9'uanladım hocam zaten beni asıl çeken edge ekran ve kamerası oldu teşekkürler muhtemelen s9+ alacağım
Kavisli edge ekran baya iyi ya seviyorum oyüzden samsung s9'uanladım hocam zaten beni asıl çeken edge ekran ve kamerası oldu teşekkürler muhtemelen s9+ alacağım
e zaten 0 bakmayacaksın ki p20 pro falan bakşuanki huawei cihazlarda google desteği yok hocam babam p smart 2021 aldı aldığına bin pişman oldu
bence çok seviyorum hocam çok kullanışlı oluyor bir arkadaşım s22 ultra kullanıyor tablet gibi telefon fakat tek elle kullanılabiliyorKavisli edge ekran baya iyi ya seviyorum oyüzden samsung s9'u
yeni çıkan hangi telefona bakıyorsun sen şaka mısın bro s22 puslu çekiyor ya o zamanAndroidler arasında en iyi marka bence samsung hocam samsung s9 çıkalı 5 yıl oldu ama hala gideri var yeni çıkan telefona bakıyorum telefonun kamerası psulu efektli 1080p30 çekiyor samsung s9a bak 4k60 fps mis gibi kamera anlamında sizi tatmin edeceğini düşünüyorum 3000e aldım daha da ucuza alabilirdim ama aceleye geldi hala gideri var yani
1080p30 fps çeken 8 9k fiyat bandında olan telefonları diyorum hocam puslu dediğim kötü anlamındayeni çıkan hangi telefona bakıyorsun sen şaka mısın bro s22 puslu çekiyor ya o zaman
sen hangi yeni telefonlara bakıyosun hocam eğer 15000tl lik telefon tabi daha iyi biz bu fiyat için konuşuyoruz ve anladığım kadarıylada bu fayatta bu kameraya sahip başka telefon yokyeni çıkan hangi telefona bakıyorsun sen şaka mısın bro s22 puslu çekiyor ya o zaman
kankacım bak ben arkadaşa diyorum yeni çıkan androidlere puslu çekiyor diyor o zamanki çıkan s9 ile kıyaslıyorsa şimdi gelip s9 ile s22 yi kıyaslayacak o zaman direkt diyemez yeni androidler puslu çekiyor diyesen hangi yeni telefonlara bakıyosun hocam eğer 15000tl lik telefon tabi daha iyi biz bu fiyat için konuşuyoruz ve anladığım kadarıylada bu fayatta bu kameraya sahip başka telefon yok
p20 pro bak diyorum ya sana iştesen hangi yeni telefonlara bakıyosun hocam eğer 15000tl lik telefon tabi daha iyi biz bu fiyat için konuşuyoruz ve anladığım kadarıylada bu fayatta bu kameraya sahip başka telefon yok
Ben bunu kastetmiştim örnek olarak https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tecno-camon-19-pro.htmlkankacım bak ben arkadaşa diyorum yeni çıkan androidlere puslu çekiyor diyor o zamanki çıkan s9 ile kıyaslıyorsa şimdi gelip s9 ile s22 yi kıyaslayacak o zaman direkt diyemez yeni androidler puslu çekiyor diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
p20 pro bak diyorum ya sana işte
hocam s9+ da p20 proda 2018 model biri amiral gemisi biri amiral gemisin alt modeli neden çok daha kaliteli bir marka amiral gemisi yerine daha düşük marka amiral gemisi bile olmaya bir telefon alayım ? sizin dediğiniz s9+dan çok daha mantıksız ben o zamanlar p20 lite almıştım telefon güzel fakat o telefon s9+ nın yanına yaklaşamazkankacım bak ben arkadaşa diyorum yeni çıkan androidlere puslu çekiyor diyor o zamanki çıkan s9 ile kıyaslıyorsa şimdi gelip s9 ile s22 yi kıyaslayacak o zaman direkt diyemez yeni androidler puslu çekiyor diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
p20 pro bak diyorum ya sana işte
note 11 pro kullandın mı daha önce ???Ben bunu kastetmiştim örnek olarak https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tecno-camon-19-pro.html
veya bu https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-11-pro-8gb.html pusludan kastım bence kamerası kötü anlamında dedim hocam
Ya hocam birde kameraya bakıyorum kafam kadar koymuşlar ama bence kötü çekiyor tamam s9 da aşırı mı aşırı iyi değil ortalama bir kamera ancak her halükarda bunlardan daha iyihocam s9+ da p20 proda 2018 model biri amiral gemisi biri amiral gemisin alt modeli neden çok daha kaliteli bir marka amiral gemisi yerine daha düşük marka amiral gemisi bile olmaya bir telefon alayım ? sizin dediğiniz s9+dan çok daha mantıksız ben o zamanlar p20 lite almıştım telefon güzel fakat o telefon s9+ nın yanına yaklaşamaz
ben kullanmadım fakat çevremde kullanan çok kişi var ve kamerası gerçekten rezalet megapixel kaliteyi göstermeznote 11 pro kullandın mı daha önce ???