Neler Yeni

2022 Yılında Playstation 4 Alınır mı?

Elrean

80+
Ocakta alacağım ikinci el 2200 2500 tl garantisiz slim var sıfır oyunsuz 3100 ps4 slim hangisi daha mantıklı

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
2 sene sonra üniversite sınavım var
Tabii ki sen bilirsin ancak sadece tavsiye vermek isterim.
2 sene sonra sınavın varsa 1-1.5 sene kadarını sınava çalışarak geçireceksin. Geriye fazla bir zaman kalmıyor. O yüzden iki sene sonra almanı tavsiye ederim. Şimdi hiç zamanı değilmiş gibi geldi bana.
Ha illaki alacaksan Xbox Series s + gamepass öneririm. Çok daha bol sayıda oyun bulursun.
Hem PS 4 ileriye dönük olmaz. Sen sınava çalışmaya başlayıp PS 4 u bırakırsan 2 sene sonra PS4 daha da eskimiş olur.
Benim önerim bu şekilde.

Elrean

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabii ki sen bilirsin ancak sadece tavsiye vermek isterim.
2 sene sonra sınavın varsa 1-1.5 sene kadarını sınava çalışarak geçireceksin. Geriye fazla bir zaman kalmıyor. O yüzden iki sene sonra almanı tavsiye ederim. Şimdi hiç zamanı değilmiş gibi geldi bana.
Ha illaki alacaksan Xbox Series s + gamepass öneririm. Çok daha bol sayıda oyun bulursun.
Hem PS 4 ileriye dönük olmaz. Sen sınava çalışmaya başlayıp PS 4 u bırakırsan 2 sene sonra PS4 daha da eskimiş olur.
Benim önerim bu şekilde.
Abi şu mantıklı mı ps4 ikinci elden temiz 2200 2400 tl arası alıp slim kasa almak mantiklimi Xbox 2 kat fiyati var

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Abi şu mantıklı mı ps4 ikinci elden temiz 2200 2400 TL arası alıp slim kasa almak mantiklimi Xbox 2 kat fiyati var
Ders çalışırım diyorsan zaten çok vaktin olmaz.O yüzden bence 2. el slim al exclusive oyunları oynarsın.Sonra kütüphane bitince satıp series s geçersin.

Elrean

80+
Ders çalışırım diyorsan zaten çok vaktin olmaz.O yüzden bence 2. el slim al exclusive oyunları oynarsın.Sonra kütüphane bitince satıp series s geçersin.
Satmayi düşünmüyorum gelecekte pes fifa vb oynarim diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen abi xbox online olduğu icin bağımlı yapıyor

Ps4 slimi kaca alayim abi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Abi şu mantıklı mı ps4 ikinci elden temiz 2200 2400 TL arası alıp slim kasa almak mantiklimi Xbox 2 kat fiyati var
Xbox series s 3.5 a bulunabiliyor ama sen bilirsin. PS 4 önermem. Ha oynayıp kenara koyacaksan ve hep tek tük oyunlar oynayacaksan PS4 al o zaman.

Elrean

80+
Xbox series s 3.5 a bulunabiliyor ama sen bilirsin. PS 4 önermem. Ha oynayıp kenara koyacaksan ve hep tek tük oyunlar oynayacaksan PS4 al o zaman.
Ps4 fat kasa Alınır mı? abi bende 2 yil önce ps4 parlak kasa vardi zannediyordum sadece gta 5 pes fifa çıkıyor.bilmiyordum sence bidaha fat alaymmi isinioyrdu biraz

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ps4 slimi kaca alayim abi
Piyasa hakkında bilgim yok.2-2.5K arasında bulunur büyük ihtimal.

Ps4 fat kasa Alınır mı? abi bende 2 yil önce ps4 parlak kasa vardi zannediyordum sadece gta 5 pes fifa çıkıyor.bilmiyordum sence bidaha fat alaymmi isinioyrdu biraz
Fat kasa alma bence donanımsal olarak slim'den farkı yok zaten.Aynı performansı veriyor hem de daha az ısınıyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Slime bulabilirsen slime almaya çalış. Fat kasalar eski kasa. Ancak zaten idarelik kullanacaksan fat kasa da alabilirsin. Performans olarak fark yok.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit
Ocakta alacağım ikinci el 2200 2500 TL garantisiz slim var sıfır oyunsuz 3100 ps4 slim hangisi daha mantıklı
PS4 önermiyorum, Xbox Series S + Gamepass öneririm. 2022'de PS4 alınmaz.

Top Bottom