Xbox series s düşünmez misiniz?Ocakta alacağım ikinci el 2200 2500 TL garantisiz slim var sıfır oyunsuz 3100 ps4 slim hangisi daha mantıklı
2 sene sonra üniversite sınavım varXbox series s düşünmez misiniz?
Tabii ki sen bilirsin ancak sadece tavsiye vermek isterim.2 sene sonra üniversite sınavım var
Abi şu mantıklı mı ps4 ikinci elden temiz 2200 2400 tl arası alıp slim kasa almak mantiklimi Xbox 2 kat fiyati varTabii ki sen bilirsin ancak sadece tavsiye vermek isterim.
2 sene sonra sınavın varsa 1-1.5 sene kadarını sınava çalışarak geçireceksin. Geriye fazla bir zaman kalmıyor. O yüzden iki sene sonra almanı tavsiye ederim. Şimdi hiç zamanı değilmiş gibi geldi bana.
Ha illaki alacaksan Xbox Series s + gamepass öneririm. Çok daha bol sayıda oyun bulursun.
Hem PS 4 ileriye dönük olmaz. Sen sınava çalışmaya başlayıp PS 4 u bırakırsan 2 sene sonra PS4 daha da eskimiş olur.
Benim önerim bu şekilde.
Ders çalışırım diyorsan zaten çok vaktin olmaz.O yüzden bence 2. el slim al exclusive oyunları oynarsın.Sonra kütüphane bitince satıp series s geçersin.Abi şu mantıklı mı ps4 ikinci elden temiz 2200 2400 TL arası alıp slim kasa almak mantiklimi Xbox 2 kat fiyati var
Satmayi düşünmüyorum gelecekte pes fifa vb oynarim diyeDers çalışırım diyorsan zaten çok vaktin olmaz.O yüzden bence 2. el slim al exclusive oyunları oynarsın.Sonra kütüphane bitince satıp series s geçersin.
Aynen abi xbox online olduğu icin bağımlı yapıyorDers çalışırım diyorsan zaten çok vaktin olmaz.O yüzden bence 2. el slim al exclusive oyunları oynarsın.Sonra kütüphane bitince satıp series s geçersin.
Ps4 slimi kaca alayim abiDers çalışırım diyorsan zaten çok vaktin olmaz.O yüzden bence 2. el slim al exclusive oyunları oynarsın.Sonra kütüphane bitince satıp series s geçersin.
Xbox series s 3.5 a bulunabiliyor ama sen bilirsin. PS 4 önermem. Ha oynayıp kenara koyacaksan ve hep tek tük oyunlar oynayacaksan PS4 al o zaman.Abi şu mantıklı mı ps4 ikinci elden temiz 2200 2400 TL arası alıp slim kasa almak mantiklimi Xbox 2 kat fiyati var
Ps4 fat kasa Alınır mı? abi bende 2 yil önce ps4 parlak kasa vardi zannediyordum sadece gta 5 pes fifa çıkıyor.bilmiyordum sence bidaha fat alaymmi isinioyrdu birazXbox series s 3.5 a bulunabiliyor ama sen bilirsin. PS 4 önermem. Ha oynayıp kenara koyacaksan ve hep tek tük oyunlar oynayacaksan PS4 al o zaman.
Piyasa hakkında bilgim yok.2-2.5K arasında bulunur büyük ihtimal.Ps4 slimi kaca alayim abi
Fat kasa alma bence donanımsal olarak slim'den farkı yok zaten.Aynı performansı veriyor hem de daha az ısınıyor.Ps4 fat kasa Alınır mı? abi bende 2 yil önce ps4 parlak kasa vardi zannediyordum sadece gta 5 pes fifa çıkıyor.bilmiyordum sence bidaha fat alaymmi isinioyrdu biraz
Slime bulabilirsen slime almaya çalış. Fat kasalar eski kasa. Ancak zaten idarelik kullanacaksan fat kasa da alabilirsin. Performans olarak fark yok.Ps4 fat kasa Alınır mı? abi bende 2 yil önce ps4 parlak kasa vardi zannediyordum sadece gta 5 pes fifa çıkıyor.bilmiyordum sence bidaha fat alaymmi isinioyrdu biraz
PS4 önermiyorum, Xbox Series S + Gamepass öneririm. 2022'de PS4 alınmaz.Ocakta alacağım ikinci el 2200 2500 TL garantisiz slim var sıfır oyunsuz 3100 ps4 slim hangisi daha mantıklı
Hocam üniversite sinavim var 2 yil sonraPS4 önermiyorum, Xbox Series S + Gamepass öneririm. 2022'de PS4 alınmaz.