Neler Yeni

2022 Yılında Playstation 4 Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Valla ben 2 3 hafta önce 2300 TL'ye 102 oyunlu ve 2022 mart ayına kadar garantili letgodan PlayStation 4 slim aldım şuana kadar hiç bir problem çıkmadı çok iyi bir şekilde kullanıyorum ama benim 4000 TL kadar bütçem yoktu eğer olsaydı xbox tabii ki daha mantıklı.

Elrean

80+
Valla ben 2 3 hafta önce 2300 TL'ye 102 oyunlu ve 2022 mart ayına kadar garantili letgodan PlayStation 4 slim aldım şuana kadar hiç bir problem çıkmadı çok iyi bir şekilde kullanıyorum ama benim 4000 TL kadar bütçem yoktu eğer olsaydı xbox tabii ki daha mantıklı.
Oyunlarda kasma donma olmuyor demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Slim ses çıkartıyormu

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Oyunlarda kasma donma olmuyor demi

Slim ses çıkartıyormu
1) oynadığım oyunlar-GOW🤩-marvel spiderman-watch dogs 2- tlou remastered🤩- fifa 21-ac syndicate-control-witcher 3🤩-COD MW remastered- bf1-bloodborne-a way out oynadığım oyunlarda herhangi bir donma kasma yaşamadım ama sadece controlde bazı yerlerde patlamalarda vs. fps kısa süreliğine düşüyordu.
2) Slim cihazinda hiiiiiiiiç bir ses yok hiç kulağını üstüne koyarsan anca öyle gelir.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün
Peki ps4 kac yil exculise oyun cikar

GTA 6 ile son bulacak galiba ps3 gta 5 çıktığı gibi
hayir fifa ile son buluyor fifa ne zaman desteği birakirsa o zaman bitti demektir ps4 ün

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Bu arada eğer ikinci el alıcaksan mümkünse garantili al ve alırken kesinlikle test et 1-2 oyuna gir belli bir süre oyna eğer ses çıkarırsa almamaya çalış birde oyunun içindeyken ps 4ün üstündeki takılı olan hdmi kablosunu hafif bir hareket ettir(yavaşça oynat yoksa bozuk olmayan ps4ü bozarsın) eğer ekranda herhangi bir karıncalanma falan olursa kesinlikle alma.CD takma yerini de test et CDyi tak çıkar yap 4-5 kez falan eğer cihaz algılamazsa uzak dur o cihazdan.1 2 şey daha var ama şimdi hatırlamıyorum Youtubeye ps 4 alırken dikkat edilmesi gerekenler yaz o videoda her şeyi anlatırlar zaten.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün
fifa pes online oynuyorsan ps4 Slim alman daha mantıklı oyuncu kitlesi daha fazla ps4 de

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Top Bottom