Neler Yeni

2023 de iphone 11 alınır mı?

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
9-10k ya arıyorum bende kağıt üzerinde güzel gözüküyor eldende alamıyorum uzak olduğu için diyorum güvendem sistemiyle alsam falan nasıl olur
Sakın bulaşmayın. 9-10kya temiz garantili tr malı satan adam dolandırıcıdır. Ancak yüzyüze alışveriş imkanı varsa düşünün

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
hepsiburada da 17.500e buldum servis konusunda vs bir sıkıntı çıkarmı ve ne zaman kadar güncelleme alır
Bence alınmaz ve alınmamalı o fiyatta daha güzel cihazlar va 12 bulabilirsin temiz

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
iPhone 11 alanın aklından şüphe ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
o fiyata çok iyi androidler var illa apple diyorsan al ama bendeki 14 pro max gibi perfonmans bekleme

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sakın bulaşmayın. 9-10kya temiz garantili tr malı satan adam dolandırıcıdır. Ancak yüzyüze alışveriş imkanı varsa düşünün
Peki ikinci el kaç paradır normal iphone 11?

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Kayhan Uygun
iphone 11 son çıkan iphonelar arasında en kötü modeldir ips ekran, 720p çözünürlük :D bu senelerde kullanılmaz o fiyata samsungun güzel bir modelini alabilirsin iphone diye şöyle saçma modellere bu paraları bayılmanın anlamı yok

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
iphone 11 son çıkan iphonelar arasında en kötü modeldir ips ekran, 720p çözünürlük :D bu senelerde kullanılmaz o fiyata samsungun güzel bir modelini alabilirsin iphone diye şöyle saçma modellere bu paraları bayılmanın anlamı yok
İphone 11 den ucuz olup en iyi model hangisi iphone olan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 bin 13 bin TL aralıgında sanırım valla bende iphone 11 alacam kafasıyla bi başladım araştırmaya iphone 14 alıp geçtim ömürlük
Bende iphone 11 alıcam diye çıktım bu konuyu görünce iphone X flaan alasım geldi :D

Siz öyle falan diyince İphone XS araştırmaya başladım sizce iyi mi? kamerası falan ve ikinci el ne kadar?

Son düzenleme:

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Kayhan Uygun
İphone 11 den ucuz olup en iyi model hangisi iphone olan.

Bende iphone 11 alıcam diye çıktım bu konuyu görünce iphone X flaan alasım geldi :D

Siz öyle falan diyince İphone XS araştırmaya başladım sizce iyi mi? kamerası falan ve ikinci el ne kadar?
çok var araştırabilirsin ayrıca o paraya s22 varken gidipte 720p ips ekran almam Allaha şükür aklım çalışıyor

Top Bottom