2023 de iphone 11 alınır mı?

9-10k ya arıyorum bende kağıt üzerinde güzel gözüküyor eldende alamıyorum uzak olduğu için diyorum güvendem sistemiyle alsam falan nasıl olur
Sakın bulaşmayın. 9-10kya temiz garantili tr malı satan adam dolandırıcıdır. Ancak yüzyüze alışveriş imkanı varsa düşünün

iPhone 11 alanın aklından şüphe ederim.

o fiyata çok iyi androidler var illa apple diyorsan al ama bendeki 14 pro max gibi perfonmans bekleme

Sakın bulaşmayın. 9-10kya temiz garantili tr malı satan adam dolandırıcıdır. Ancak yüzyüze alışveriş imkanı varsa düşünün
Peki ikinci el kaç paradır normal iphone 11?

iphone 11 son çıkan iphonelar arasında en kötü modeldir ips ekran, 720p çözünürlük :D bu senelerde kullanılmaz o fiyata samsungun güzel bir modelini alabilirsin iphone diye şöyle saçma modellere bu paraları bayılmanın anlamı yok

iphone 11 son çıkan iphonelar arasında en kötü modeldir ips ekran, 720p çözünürlük :D bu senelerde kullanılmaz o fiyata samsungun güzel bir modelini alabilirsin iphone diye şöyle saçma modellere bu paraları bayılmanın anlamı yok
İphone 11 den ucuz olup en iyi model hangisi iphone olan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 bin 13 bin TL aralıgında sanırım valla bende iphone 11 alacam kafasıyla bi başladım araştırmaya iphone 14 alıp geçtim ömürlük
Bende iphone 11 alıcam diye çıktım bu konuyu görünce iphone X flaan alasım geldi :D

Siz öyle falan diyince İphone XS araştırmaya başladım sizce iyi mi? kamerası falan ve ikinci el ne kadar?

Son düzenleme:
İphone 11 den ucuz olup en iyi model hangisi iphone olan.

Bende iphone 11 alıcam diye çıktım bu konuyu görünce iphone X flaan alasım geldi :D

Siz öyle falan diyince İphone XS araştırmaya başladım sizce iyi mi? kamerası falan ve ikinci el ne kadar?
çok var araştırabilirsin ayrıca o paraya s22 varken gidipte 720p ips ekran almam Allaha şükür aklım çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,328
Üyeler
184,144
Son üye
umutcann01
Geri