Neler Yeni

2023 de iphone 11 alınır mı?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İkinci el iphone 11 almaktamı mantıksız şimdi ben illaha iphone 11 olsun istiyorum, çok sıkıntı çektirir mi ips falan yani galaxy j6 gibi bir telefon kullanıyorum yinede idare ediyor bence iphone fazlasıyla işimi görür kamerasını istiyorum başta zaten @şahin doğan

şahin doğan

80+ Platinum
İkinci el iphone 11 almaktamı mantıksız şimdi ben illaha iphone 11 olsun istiyorum, çok sıkıntı çektirir mi ips falan yani galaxy j6 gibi bir telefon kullanıyorum yinede idare ediyor bence iphone fazlasıyla işimi görür kamerasını istiyorum başta zaten @şahin doğan
IPS olması kabul ise hiçbir sorun çıkartmayacak bir cihaz. 1 Yıl XR kullandım şuan 12 Kullanıyorum ve Siyahlar dışında bir fark yok.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

Sergenben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Sergen ARDA
İlgilendiği Kategoriler
ORTAYA KARIŞIK
Hocam s22 falan almanız daha mantıklı ancak ille de iphone olsun diyorsanız o fiyat bandında elinizdeki en mantıklı seçenek fiyat artırma gibi bi seçeneğiniz bulunuyorsa 12 öneririm ancak 11'de hala taş gibi telefon

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
IPS olması kabul ise hiçbir sorun çıkartmayacak bir cihaz. 1 Yıl XR kullandım şuan 12 Kullanıyorum ve Siyahlar dışında bir fark yok.
Sen öyle diyince IPS yi araştırdım renkleri kötü diyor bataryaya olumsuz etkiler diyor yok mu şöyle iphone 11'in hastası olan cevplasın soruları ya

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Ben buradaki çoğu yorumlara katılmıyorum maalesef. iPhone 11 çok güzel bir telefon. Elbette dolar kurundan dolayı fiyatını haketmiyor. Ancak alınabilirliği konusunda bence alınır. Tabi TR şartlarında alınmaz. Bu sebepten dolayı iki ihtimal var. Ya paranızı dolara çevirip yurtdışına seyahate çıkıp, tatil yapıp iPhone 11 alırsınız. Böylelikle aynı telefona sahip olup yurtdışı deneyiminiz olur. Ya da başka telefon bakarsınız.

Dediğim gibi. Alınabilir telefon, kötü değil. Ama TR piyasasında o para verilmez maalesef.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
İkinci el uyguna belki ama sıfır alınmaz bence.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Ben buradaki çoğu yorumlara katılmıyorum maalesef. iPhone 11 çok güzel bir telefon. Elbette dolar kurundan dolayı fiyatını haketmiyor. Ancak alınabilirliği konusunda bence alınır. Tabi TR şartlarında alınmaz. Bu sebepten dolayı iki ihtimal var. Ya paranızı dolara çevirip yurtdışına seyahate çıkıp, tatil yapıp iPhone 11 alırsınız. Böylelikle aynı telefona sahip olup yurtdışı deneyiminiz olur. Ya da başka telefon bakarsınız.

Dediğim gibi. Alınabilir telefon, kötü değil. Ama TR piyasasında o para verilmez maalesef.
Heh ya aradığım mesaj reis ikinci el peki iyi mi? yani fiyatı kaç olsa mantıklı diyorsun? ve IPS denildiği kadar kötümü.

Bünyamina

80+ Platinum
boyutunun büyük ve sıfır olmasına önem veriyorsan alınabilir yok boyutu küçük olsun serden se 3 tercih edilebilir 5g 4gb a15 ve güncellik açısından önü açık

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Heh ya aradığım mesaj reis ikinci el peki iyi mi? yani fiyatı kaç olsa mantıklı diyorsun? ve IPS denildiği kadar kötümü.
Maalesef ikinci el piyasası çok kötü (satıcılar kaynaklı). Yani kutulu garantisi yeni bitmiş iPhone 11'ler 12-14bin TL aralığında satılıyor. Bu fiyatı veren 3k daha verip sıfır alır daha iyi. Birde dolandırıcısı çok bu modelin. İkinci ele bulaşmayın derim. Ha acil paraya ihtiyacı olan, yüz yüze alışveriş yapabileceğin, garantili ya da garantisi yeni bitmiş, kutulu, temiz bir iPhone 11'i 9-10 K'ya bulursan kaçırma al derim. Ama o fiyata çok zor.

şahin doğan

80+ Platinum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Maalesef ikinci el piyasası çok kötü (satıcılar kaynaklı). Yani kutulu garantisi yeni bitmiş iPhone 11'ler 12-14bin TL aralığında satılıyor. Bu fiyatı veren 3k daha verip sıfır alır daha iyi. Birde dolandırıcısı çok bu modelin. İkinci ele bulaşmayın derim. Ha acil paraya ihtiyacı olan, yüz yüze alışveriş yapabileceğin, garantili ya da garantisi yeni bitmiş, kutulu, temiz bir iPhone 11'i 9-10 K'ya bulursan kaçırma al derim. Ama o fiyata çok zor.
9-10k ya arıyorum bende kağıt üzerinde güzel gözüküyor eldende alamıyorum uzak olduğu için diyorum güvendem sistemiyle alsam falan nasıl olur

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
C.S.
Peki hocalarım ne alalım? Bütçemiz bu kadar ve doğdurmdan beri android kullanıyorum. Ne yapalım biz anlamadım.
İos kullanacağım diyorsan Easycepte se 2020 çok mantıklı bence. Linkini verdiğim 9500₺ mükemmel kategorisinde ama daha ucuz versiyonlar var
Burada da a kalite kategorisinde cihaz mevcut
Mesaj otomatik birleştirildi:

9-10k ya arıyorum bende kağıt üzerinde güzel gözüküyor eldende alamıyorum uzak olduğu için diyorum güvendem sistemiyle alsam falan nasıl olur
Siz zaten kararınızı vermişiniz, sadece kararınızı kuvvetlendirmek adına biraz daha teşvik istiyorsunuz. E o zaman alın 11i güle güle kullanın. Yalnız, güncelleme döngüsünün sonuna geliyor, aklınızda olsun.
Zaten bir kez iphone alınca yavaş yavaş ekosisteme sahip oluyorsunuz. Misal ben, iki sene önce 12 aldım. Sonra eşime xr aldım, sonra ona airpods 2. Nesil aldım, kendime de 3. Nesil çıkınca 3. Nesil airpods aldım. Baktık gayet memnunuz, gidip ipad pro aldık onu şimdilik ortak kullanıyoruz ama kendime ipad 9 veya macbook air alacağım şirket toplantılarında kullanmak için.
Artık bu saatten sonra androide dönmek bizim için imkansız. Sizde de aynısı olacaktır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,100
Üyeler
167,423
Son üye
pete02
Top Bottom