Bence Peugeot kendini çok geliştirdi daha doğrusu PSA grubu rifter çok kaliteli bir araba 130hp gücü ile hızlanma konusunda da tatmin eder birde GT paket düşünüyormuşsunuz ki bir çok özelliği ile birlikte geliyor benim tercihim Rifterdan yana olurdu fakat caddyde çok sağlam araba hakkını yemeyelim caddyde düşünülebilir kaliteli araba.BÜTÇE 1.150.000 TL
2023 Rifter gt mi yoksa 2021-2022 20k km Caddy mi ?
Caddy tabikideBÜTÇE 1.150.000 TL
2023 rifter gt 130hp - 2023 caddy life paket 122hpKeşke motor ve donanımları da yazsaydınız. Tek motor da olsa paketini yazsaydınız. Caddy tasarıma takılmam dersen caddy derim. Serviste 150 hplik orjinal yazılımı da yazıyorlardı.
caddy alıp yazılım yaptırmakBÜTÇE 1.150.000 TL
Yazılımın bir zararı oluyor mu ve yazılım seçenekleri nedir hp olarakcaddy alıp yazılım yaptırmak
düzgün bir yerde yaptırılırsa zararı yok denecek kadar az (mesela rsa tunıng) yazılım seçenekleri normalde bu araç 150 hp çıkıyor fabrikadan ama vw türkiyede kısıyor bunu 122 ye. bu yüzden hiç bir şeye dokunmadan 190 beygire çıkıyor araç ve bence bu tatmin ediciYazılımın bir zararı oluyor mu ve yazılım seçenekleri nedir hp olarak
Kısılmış versiyonu 122hp. Yazılımı bayide atıyorlardı. 150 hp diye biliyorum.Yazılımın bir zararı oluyor mu ve yazılım seçenekleri nedir hp olarak
Rsa genelde bmw grubuna bakıyor. Ama caddy de yaparlar diye düşünüyorum arayıp sormak lazımdüzgün bir yerde yaptırılırsa zararı yok denecek kadar az (mesela rsa tunıng) yazılım seçenekleri normalde bu araç 150 hp çıkıyor fabrikadan ama vw türkiyede kısıyor bunu 122 ye. bu yüzden hiç bir şeye dokunmadan 190 beygire çıkıyor araç ve bence bu tatmin edici
150 hp olması yakıt tüketimini ne kadar arttırır sizce ?Kısılmış versiyonu 122hp. Yazılımı bayide atıyorlardı. 150 hp diye biliyorum.
Farklı bir yerde yaptırmak istersen de remaps 190hp 430nm tork veriyor.
122hp hali ile bile yeterli
Geçen instalarında gördüm yeni caddy yazılım diyeKısılmış versiyonu 122hp. Yazılımı bayide atıyorlardı. 150 hp diye biliyorum.
Farklı bir yerde yaptırmak istersen de remaps 190hp 430nm tork veriyor.
122hp hali ile bile yeterli olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rsa genelde bmw grubuna bakıyor. Ama caddy de yaparlar diye düşünüyorum arayıp sormak lazım