alabildiğim en iyi oyunları aldım indirimde
Herkesin önerdiği dışında farklı oyun tavsiyesi arayan arkadaşlara toptan tavsiye, Kur fiyatı 18-24 Dolar olması bekleniyormuş tahmini indirimden sonra.
Neler aldınız hocam ben de bir şeyler almayı düşünüyorum daalabildiğim en iyi oyunları aldım indirimde
hogwarts legacy, uncharted, mafia trilogy, spider man remastered, spider man miles morales, valve complete pack ve disco elysium+control bundle. The last of us indirimde olsa onuda alacaktım elden ring falan almadım daha bu hafta içi diğer oyunlara bakıp ona göre alacağımNeler aldınız hocam ben de bir şeyler almayı düşünüyorum da
Maşallah hocam hayırlı olsun zamlanmadan almanız iyi olmuş. Aldıklarından sadece valve cp ve disco elysium sepetimde diğerleri aşar beni diğer alcaklarımla beraber hocam :dhogwarts legacy, uncharted, mafia trilogy, spider man remastered, spider man miles morales, valve complete pack ve disco elysium+control bundle. The last of us indirimde olsa onuda alacaktım elden ring falan almadım daha bu hafta içi diğer oyunlara bakıp ona göre alacağım
eğer güzel hikayeli oyun arıyorsan uncharted al derim etail'de 240'a geliyo kodlaNeler aldınız hocam ben de bir şeyler almayı düşünüyorum da
120 TL altı filtre koyup kaçırdığın oyunları daha hızlı görebilirsin hocam.Maşallah hocam hayırlı olsun zamlanmadan almanız iyi olmuş. Aldıklarından sadece valve cp ve disco elysium sepetimde diğerleri aşar beni diğer alcaklarımla beraber hocam :d
Şu anda oyun alıp almayacağımı belirleyecek olan tek şey TR GeForce NOW'a artık Xbox oyunları gelmesi.
Herkesin önerdiği dışında farklı oyun tavsiyesi arayan arkadaşlara toptan tavsiye, Kur fiyatı 18-24 Dolar olması bekleniyormuş tahmini indirimden sonra.
Benide aşiyo ama almazsam olmaz oynamayacağım oyunları bile aliyorumMaşallah hocam hayırlı olsun zamlanmadan almanız iyi olmuş. Aldıklarından sadece valve cp ve disco elysium sepetimde diğerleri aşar beni diğer alcaklarımla beraber hocam :d