2023'e Kadar Zam Yapmayacağını Söyleyen TürkNet Zam Yaptı

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
358
Bence bu yaptıkları şey hiç hoş olmamış siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
1658315767004.png
1658315745748.png

Herşeyin fiyatı arttı gayet normal bir şey.

Hatırladığım kadarı ile Türknet bu sözleri söyledikten sonra Türk Telekom vakası ortaya çıktı hisseler devredildi bankalara baya borcu var telekomun açıklama yaptılar zam yapılacak altyapı hizmetlerine diye sonra yaza ertelediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatırladığım kadarı ile Türknet bu sözleri söyledikten sonra Türk Telekom vakası ortaya çıktı hisseler devredildi bankalara baya borcu var telekomun açıklama yaptılar zam yapılacak altyapı hizmetlerine diye sonra yaza ertelediler
Bu yüzden zam yaptılar adamlar geleceği görmüyor ki bir suçları yok yani

Ekonomi kaynaklı Turknet bunu yapmasa zarar edebilir fakat söz vermemeleri lazımdı.

yanı dolandırıcılıgın kıtabı nasıl yazılır ızlıyoruz
TürkNet canını çok yakmış galiba

Ekonomi kaynaklı Turknet bunu yapmasa zarar edebilir fakat söz vermemeleri lazımdı.
Aynen buna katılıyorum zaten 1 - 3 ay sonra Telekom altyapı ücretlerine zam yaptı bu yüzden zam yani beklenecek bir şeydi ama bu kadar hızlı olması üzdü

TürkNet canını çok yakmış galiba
Bence 1gigabit internet için uygun bir fiyat zamlansa da fakat söz vermeleri saçma ve fazla cesur bir düşünce olmuş.

Aynen buna katılıyorum zaten 1 - 3 ay sonra Telekom altyapı ücretlerine zam yaptı bu yüzden zam yani beklenecek bir şeydi ama bu kadar hızlı olması üzdü
Türkiyede böyle bir söz vermeleri saçma

TurkNet kullanmıyorum amacım TurkNet kullanan arkadaşları bilgilendirmek ne kadar bilgi olursa TurkNet kullanan arkadaşlar için çok iyi olur yine de yaptığınız bilgilendirmeler için hepinize teşekkür ederim.

Burada sorun fiyat artması değil zaten, sessiz sedasız bilgilendirmeden fiyatlar arttı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,339
Üyeler
184,926
Son üye
Yorum
Geri