2023'te Oy Kullanabilecek misiniz?

?

• Evet, kullanabileceğim.

Oylar: 59 53.6%
  • Hayır, kullanamayacağım.

Oylar: 47 42.7%
  • Hayır, kullanmayacağım.

Oylar: 4 3.6%

• Oy kullanan toplam üye
    110
Forumda hep görüyorum, şuna oy atarım, buna basarım, onu yatırırım diye sahte ahkam kesiyorlar. Lakin bir sıkıntı var, yaş 18 değil. Gerçek oy kullanabilecekleri görelim bakalım. Ha 18'den büyüksünüzdür oy kullanmayacaksınızdır, o zaman da "Hayır'' diyip sebebini belirtebilirsiniz.

Konuda amacım ageist davranmak değil, oy kullanma veya kullanamama sebebinizi öğrenmek. Zaten anket gizli. Kimse size ayrımcılık yapamaz. Önemli olan yaş değil, olgunluk.
3rken seçim yapılırsa hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oy vermek vatandaşlık görevi. İstersen tuvalet terliğine bile ver ama ver yani
boş oy atmak kazanıcak partiye oy atmakla aynı şey

18 yılla kacırıoum(!) vermikle uğrasamam ztn bişi değişmiyck + ünide olcam uğrasilmez.

Daha ilk defa oy kullanacak arkadaşlara söylüyorum. Arkadaşlar Zafer kazanamaz. Bakın vermeyin. Oyunuz boşa gider kalırsınız öyle. Bu düzenin değişmesini istiyorsanız en azından AKP'den sonra kazanacak ilk partiye oyunuzu basın ki Düzen değişsin. Şu an CHP ve İyi Parti önde. İyi Partiye bassanız da CHP'ye basmış gibi oluyorsunuz orası ayrı. Zafer Kazanamayacak ve Kazanamayacak olan partilere oy verip hataya düşmeyin. "Kazanacak" diyenler hayaller dünyasında yaşıyordur.
Aynen öyle.

Bu muhalefette de akıl yok. Ortak iyi bir aday beliryeceksiniz ve aday olacak. Hepsi ayrı ayrı aday çıkarıyor, oylar bölünüyor.

Forumda hep görüyorum, şuna oy atarım, buna basarım, onu yatırırım diye sahte ahkam kesiyorlar. Lakin bir sıkıntı var, yaş 18 değil. Gerçek oy kullanabilecekleri görelim bakalım. Ha 18'den büyüksünüzdür oy kullanmayacaksınızdır, o zaman da "Hayır'' diyip sebebini belirtebilirsiniz.

Konuda amacım ageist davranmak değil, oy kullanma veya kullanamama sebebinizi öğrenmek. Zaten anket gizli. Kimse size ayrımcılık yapamaz. Önemli olan yaş değil, olgunluk.
Evet kullanabileceğim şuan kafamda 2 seçenek var büyük ihtimal ile 2 sinden birini seçerim bu 2 kişide tam olarak adaylığını açıklamadı. Ülke seçimlerin sonucu son 3 ay ne ise genelde o olur

Oy vermek vatandaşlık görevi. İstersen tuvalet terliğine bile ver ama ver yani
O soru o zaman kime?
Kime ya?
Kime vereyim de beni gerçekten iyi yönetsin bu siyasette?
daha uzun zaman var bakalım
evet vatandaşlık görevim bu yüzden bekleyeceğim sonuna kadar ve bakacağım.

Özdağ diyeckelere ise o adamın tek vaadi ülkeden mülteci atmak resmen.
Başka bir vaadi yok neredeyse
Bir vaadi var en azından, Erdoğan o vaadi de vermiyor. Diğerleri ne vaat ediyor ki, "bu adamın bir vaadi var resmen" diyorsun?
Açık açık göndermeyeceğiz diyorlar.

Bas 6 oka atamın partisi muğagoym (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,321
Üyeler
185,067
Son üye
Beyfendi07
Geri