değil hocam.Arkadaşlar sizce hala RX 6700XT almak mantıklı mı ?
neden değil hocam merakımdan soruyorumdeğil hocam.
güncel değil eğer olurda yarı fiyatına alırsın çok ihtiyacın vardır eyvallah ama 0 parasını haketmez suan. 6700 xt alacagına 7600 xt al birbirlerine yakın kartlar ama 7600 cok daha güncel ve ileriye dönük mesela.neden değil hocam merakımdan soruyorum
Hocam bildiğim kadarıyla RX 7000 serisinin desteklediği tüm özellikleri RX 6000 serisinde destekliyorgüncel değil eğer olurda yarı fiyatına alırsın çok ihtiyacın vardır eyvallah ama 0 parasını haketmez suan. 6700 xt alacagına 7600 xt al birbirlerine yakın kartlar ama 7600 cok daha güncel ve ileriye dönük mesela.
2.el alacaksan uygun fiyata alınır. Bende aldım kullanıyorum. birkaç ay önce aldım 6500 TL'ye. Çok uygundu fiyatı. Bende 1080p kullanıyorum şuanda. Yakın zamanda 2k monitöre geçeceğim.Hocam bildiğim kadarıyla RX 7000 serisinin desteklediği tüm özellikleri RX 6000 serisinde destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
1080 P için kullanacağım kartı hocam
Kaç liraya alacağına göre değişir. Hazır sistem değildir umarım.Arkadaşlar sizce hala RX 6700XT almak mantıklı mı ?
4060ti 16gb 2k oynatırmı rahatalınır. 2K da bile rahat oynatıyor.
1080p için hala çok iyi
kanka bende de 6700xt var ve kartla iligi çözemediğim bir sorun var yardımcı olabilir misin2.el alacaksan uygun fiyata alınır. Bende aldım kullanıyorum. birkaç ay önce aldım 6500 TL'ye. Çok uygundu fiyatı. Bende 1080p kullanıyorum şuanda. Yakın zamanda 2k monitöre geçeceğim.