Ay bitmeden ne alırsan karKasım indirimlerini kaçıranlar olarak aralık ayı bitmeden 20-25k arası firmalarda indirim gelecek mi?
Bende sistem alacağım inşallah. Ailem Ocak'ta alırız diyorda bende fiyatlar fırlar diye korkuyorum.15 gündür hiçbir indirim yok inanılmaz durdu millet böyle devam ederse asgari zammıyla her şey yine aynı oranda zam alacak ve bu fiyatlara bile bulamayacağız
Ben de tam olarak aynı durumdayım dostum seninle kendime son 1 hafta verdim 25’i gibi asgari ücret açıklamasıyla muhtemelen fırlayacak fiyatlar, rx6800 r5 7500f tarzında 30bin’e kadar bulursan link bırakır mısınİki hafta önce 4070i bu fiyatın altına aldı millet ondan insan hemen karar veremiyor şimdi çok zor durum ya acaba yıl sonuna gelir mi diye düşünmeden edemiyorsun
Şu an bana en mantıklı bu geldi bunu flood gibi yapalım bunu okuyan arkadaşlar 20-30k arası iyi sistemleri direk yazsınlar hepimiz aynı durumdayız sanırım en azından birlikte fikirleşip en iyisini alalım fiyata göreBen de tam olarak aynı durumdayım dostum seninle kendime son 1 hafta verdim 25’i gibi asgari ücret açıklamasıyla muhtemelen fırlayacak fiyatlar, rx6800 r5 7500f tarzında 30bin’e kadar bulursan link bırakır mısın
anakart: https://www.amazon.com.tr/dp/B084RJ5C1M?tag=akakceprime-21Şu an bana en mantıklı bu geldi bunu flood gibi yapalım bunu okuyan arkadaşlar 20-30k arası iyi sistemleri direk yazsınlar hepimiz aynı durumdayız sanırım en azından birlikte fikirleşip en iyisini alalım fiyata göre
AMD R5 5600 - RTX 4060 TI - PRIME B450M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600 - RTX 4060 TI - PRIME B450M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com