Neler Yeni

2024'te Birlikte Zinciri Kırma Yapalım

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
2024 için zinciri kırma aktivitesi yapmayı planlıyorum. Bayağıdır kilo almaya çalışıyorum. Artık bunu 2024 yılına yayarak yıl sonuna istediğim kiloya ulaşmak istiyorum.

Benimle birlikte bu etkinliğe katılmak isteyen var mıdır? Sürecimizi takip ederiz.

Farklı bir konu da olabilir. Mesela sigarayı bırakacağım, spora başlayacağım, enstrüman öğreneceğim vs. gibi.

-nisay

80+ Bronze
sigarayı bırakamam da diğerleri olur. özellikle kilo alma benimde derdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mutlu olmak için yapmak istiyorum nasıl yapıyoruz

PDF video açıklamasında. İndirip yazıcıdan çıkar. Hedefini kağıdın başına yaz. Her gün hedefini yapacağın etkinliği gerçekleştir. Yıl sonuna kadar zinciri kırmadan devam et.

En İyi Cevap
3

PDF video açıklamasında. İndirip yazıcıdan çıkar. Hedefini kağıdın başına yaz. Her gün hedefini yapacağın etkinliği gerçekleştir. Yıl sonuna kadar zinciri kırmadan devam et.
Mutlu olmamı sağlayan bir etkinlik yok mutlu olmamı sağlayan kişiler var onlarla da birlikte olamıyorum yani pek mümkün değil

• Hahaha
Reaksiyonlar: 1721

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sigarayı bırakamam da diğerleri olur. özellikle kilo alma benimde derdim.
Hergün 5 kalori artırarak 1500 kaloriden yıl sonuna 3325 kalori günlük alım planı yapıyorum ben. Adım adım yavaş yavaş zorlamadan. Çünkü zor olanları da denedim ama başarısız oldun. Bu kez en basitten başlayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mutlu olmamı sağlayan bir etkinlik yok mutlu olmamı sağlayan kişiler var onlarla da birlikte olamıyorum yani pek mümkün değil
Bu durum bende her an var. Ama mecbur bir şekilde yaşıyorsun. Mutlu ya da mutsuz. En azından mutsuz olmamaya çalışmalı.

Hanaz

80+ Gold
2024 için zinciri kırma aktivitesi yapmayı planlıyorum. Bayağıdır kilo almaya çalışıyorum. Artık bunu 2024 yılına yayarak yıl sonuna istediğim kiloya ulaşmak istiyorum.

Benimle birlikte bu etkinliğe katılmak isteyen var mıdır? Sürecimizi takip ederiz.

Farklı bir konu da olabilir. Mesela sigarayı bırakacağım, spora başlayacağım, enstrüman öğreneceğim vs. gibi.
Yarın son sigaramı içip salı günü anlaştık isteyene vurucaz yani seve seve yada seve seve bırakıcaz

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

Emsal

80+ Silver
Hocam böyle ince detay şeylerle uğraşmak zor olmuyor mu kalorisi ne kadar acaba çok mu oldu vs gibi

Direk ekmeği çok azaltın, karbonhidratlı yiyecekleri azaltın ve hazır şekerli gıdaları bırakın cips bisküvi vs gibi
Onun yerine meyve bal gibi gıdaları ikame edin

Geri kalan her şeyi yiyin inşaallah kilo vermeniz çok uzun sürmez diye tahmin ediyorum

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Hocam böyle ince detay şeylerle uğraşmak zor olmuyor mu kalorisi ne kadar acaba çok mu oldu vs gibi

Direk ekmeği çok azaltın, karbonhidratlı yiyecekleri azaltın ve hazır şekerli gıdaları bırakın cips bisküvi vs gibi
Onun yerine meyve bal gibi gıdaları ikame edin

Geri kalan her şeyi yiyin inşaallah kilo vermeniz çok uzun sürmez diye tahmin ediyorum
Kilo almaya çalışıyorum yalnız. 🙄😄

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Ne bulursan ye ben öyle kilo aldım
Daha önce de kilo almak ile ilgili konu açmıştım. Maalesef ne bulursan ye olayı olmuyor. Bir şey yiyorsun hemen tıkanıyorsun daha yiyemiyorsun. O yüzden en azından artıra artıra bu tıkanma olayını ertelemek lazım diye bir sürece yaymak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,004
Üyeler
164,593
Son üye
white358
Top Bottom