Yerli Adios
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Jsjsjsjjsjsjs
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 Oy oldu
Tahmindir benceİyi olur diyenler şirinlerin köyünde yaşıyor galiba ütopik tatlı bir hayal güçleri var ahahahhaha.
dostum tahmin ise cehalet kokuyor buram buram insan bakar etrafına lan ne oluyor diye ,sanırım iyi olur diyenler odadan çıkmıyor ve hiçbirşey bilmiyor diyebilirm evet bende politikacı ekonomist değilim ama küçük çocuğa sor o bile iyi olmaz der mavcut sistem ve hareketler kötüye gidicek sonuna kadar ve üzücü tarafı destek planı olmadan şuan bu ülkenin ekonomisi hayatta değişmez güzel hareketler ile 4,5 yıl durdurşae max 6,7 yıla normale dönebilir anca normalde dediğimde 10 a falan düşebilir 1 leri 2 leri unutun.Tahmindir bence
Ekleyemedim konu'yu açtıktan sonra direk cubecraft'ta girdik.Seçenekler yanlış. Ekonominin düzelmesi ve alım gücünün artması illaki kurun düşmesine bağlı değil. Kur bu seviyelerde sabitlenip gerekli artışlar ve düzenlemeler yapılırsa alım gücünde artış olur.
QOWOWJWJWJEJEJEJEJEJEJ
Troll'e alakası yok anket sadece.İmkansız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Troll konu galiba.
He bide o vardı dimi baba ya açsana onu biraz neler vardı ben en son cübbeli bi adamdan dinliyodum öldü heralde
Ekonominin 1 yılda eski haline dönmesi mümkün değil. Doğru politikalar izlenirse düzelebilir. Ben bundan sonra doğru politikaların izleneceğini düşünüyorum, en azından umuyorum. İktidar, ekonomi kötüydü, biz düzelttik diyecek.2024 Yada daha ileri yıllarda ekonomi düzelir mi?
Moderatörün böyle bişey yazacağı aklıma gelmezdiDüzelebiliri seçtim bu gidişle bence olmayabilir.
Doların 50 60 olduğunu gördüğümüz zaman Venezuela'dan farkımız kalmaz diyeceğim ama şimdiden de pek farkımız yok gibi.
Eskiden 5TL harçlık verilirdi 1 öğün doyulurdu artık 2 su bile alınmıyor o para ile .
İyi yazmışın.
Ne yazdım be.