2024'Te ekonomi düzelir mi?

2024'Te Ekonomi Düzelebilirmi ?

• Oy kullanan toplam üye
    290
D şıkkı : Enflasyon Artar Kur Artar Mülteci Artar

Enflasyon Düşmez , Kur Düşmez , Sığınmacılar Azalmaz

Yani Anlıyacağın Yönetim Değişmedikçe Dinle Siyaset Ayrılmadıkça Durumlar Böyle Devam Eder .

İyi olacak diyen varsa elimde köprü var satabilirim

Artmıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağa enflasyon gizli düşüyor ama düşmüş gibi gözüküyor başka ne seçenek ekleyelim?
Düşüyor mu? Sana zam listesini atayım mı? Eti 1 hafta önce %20 zam yaptı Ülker zam yapıcak sigaralara 5tl geliyor. Viskiye %20 zam geldi. Bunların hepsi enflasyon belirtisi. Şimdi diyeceksin maaşlar arttı ben esnafım benim maaşım artmadı. Eğer büyük bir para ile iyi iş yapılmazsa 2024 o kadar iğrenç olucak ki 2025 de seçim bile olabilir.

Düşüyor mu? Sana zam listesini atayım mı? Eti 1 hafta önce %20 zam yaptı Ülker zam yapıcak sigaralara 5tl geliyor. Viskiye %20 zam geldi. Bunların hepsi enflasyon belirtisi. Şimdi diyeceksin maaşlar arttı ben esnafım benim maaşım artmadı. Eğer büyük bir para ile iyi iş yapılmazsa 2024 o kadar iğrenç olucak ki 2025 de seçim bile olabilir.
Seçimlerin 1 yıl daha eklenmesi için halk buna evet demeli direk'te 1 yıl uzatalım diyemezler yakın zamanda ikinci faiz açıklandığında belki ekonomi azıcık rahatlar ama onuda şu an bilemiyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,312
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri