2025 tercihleri alinmaya daha bugun baslandi yogunluk var ister bekle duzeltirler 2-3 gune ister tercih yap puanin belli ki tercih hakki taniniyorarkadaslar sınav bilgileri kısmında 2025 msü seçeneği gözükmüyor bu şekilde bir ünlem veriyor devam etmeli miyim?
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür2025 tercihleri alinmaya daha bugun baslandi yogunluk var ister bekle duzeltirler 2-3 gune ister tercih yap puanin belli ki tercih hakki taniniyor
Teşekkür
benim hala çıkmadı nasıl halletinizarkadaslar sınav bilgileri kısmında 2025 msü seçeneği gözükmüyor bu şekilde bir ünlem veriyor devam etmeli miyim?
Alıntıyı görüntüle
hocam merhaba geç gördüm kusura bakmayın, uzamış tercihler. bende dediğim gibi 2025msü sınavı görünmüyordu, yine de işlemlere devam etmek gerekiyormuş. şuan halen görünüyor mu bilmiyorum fakat devam etmenizde sakınca olmuyorbenim daha gözükmüyor 10 gün geçti ne yapmam gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim hala çıkmadı nasıl halletiniz
benim daha gözükmüyor 10 gün geçti ne yapmam gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim hala çıkmadı nasıl halletiniz
2025 zaten gözükmez hocam direk devam edin.hocam merhaba geç gördüm kusura bakmayın, uzamış tercihler. bende dediğim gibi 2025msü sınavı görünmüyordu, yine de işlemlere devam etmek gerekiyormuş. şuan halen görünüyor mu bilmiyorum fakat devam etmenizde sakınca olmuyor