Mr. Lambert
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 345
İyi bari. 5060 al yada 2 el temiz 3080 Ti 12GB al geç bu fiyata. AMD'ye bulaşma.abi herkes çok agresif bugün
İyi bari. 5060 al yada 2 el temiz 3080 Ti 12GB al geç bu fiyata. AMD'ye bulaşma.abi herkes çok agresif bugün
5060 almazsı hee türlü daha iyi daha yeni daha çok rt çekirdegi mfg ile zaten içinden geçiyorda sadece saf güçte geride ve onun için gidip 5 yıllık kullanan adamın belki içine ettigi kartı almasınİyi bari. 5060 al yada 2 el temiz 3080 Ti 12GB al geç bu fiyata. AMD'ye bulaşma.
5060'ın 8 gb olması bütün karizmasını yerle bir ediyor.5060 almazsı hee türlü daha iyi daha yeni daha çok rt çekirdegi mfg ile zaten içinden geçiyorda sadece saf güçte geride ve onun için gidip 5 yıllık kullanan adamın belki içine ettigi kartı almasın
15k ya kart daha istiyor alan kişi istiyorsun mfg teknolojisi olduguna şükür etsin alan kişi5060'ın 8 gb olması bütün karizmasını yerle bir ediyor.
hocam 5060ın anakartı destekleyip desteklemediğini hangi kaynklardan teyit edebiliriz15k ya kart daha istiyor alan kişi istiyorsun mfg teknolojisi olduguna şükür etsin alan kişi
Bana kalırsa o kart 15 bini de hak etmiyor ama yapacak bişey yok doğru15k ya kart daha istiyor alan kişi istiyorsun mfg teknolojisi olduguna şükür etsin alan kişi
4060 mı hak ediyor?Bana kalırsa o kart 15 bini de hak etmiyor ama yapacak bişey yok doğru
Anakartınız nedirhocam 5060ın anakartı destekleyip desteklemediğini hangi kaynklardan teyit edebiliriz
iade ettim hocam şuan hala bakıyorum ne alabilirim diye anakarta uyumlu olarak15k ya rx 6900xt alınırdı hocam iade edebiliyorsanız edin bence.
Hocam konu çözüldü zaten adam iade etti 5060 alıcakAlınmaz.
ASUS PRİME B450M-K24060 mı hak ediyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakartınız nedir
Anakartınıziade ettim hocam şuan hala bakıyorum ne alabilirim diye anakarta uyumlu olarak
Pci-e 3 hızında çalışacak ama evet destekliyorASUS PRİME B450M-K2
Hayırlı olsun hocamarkadaşlar ilginizden dolayı teşekkür ederim iade ettim 5060 h.o.