2025 TYT sınavı nasıldı?

Mantıklı Kanks Aferim

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,589
Saat 12 olmadan dışarı attılar sırf çıkmak istiyorum diye. Çöptü bu arada çok zor değildi ama geçen seneki daha kolaydı. Mezuna kalır mıyım Allah bilir. Fen full boştu, özellikle geçen sene mezuna kalmamın sebebi fendi. Gözetmene helal olsun, her sayfayı çevirdiğimizde bağırıyordu sinirden ben de bağırdım çıkışta yanına çekti. Anlatacak bir şey arıyorumda yok, harbi kötü geçti.

@Mahmut Yılmaz @BixiBlake

Düzenleme: @James Gg ban yemiş la

Son düzenleme:
Sosyal bilimlerden 20 soru vardı normalde, 25 soru çıktı. Bu sene mi böyle oldu?
Zaten 25 değil miydi. Ben Türkçe'den ne yaptığımı hatırlamıyorum bu nasıl sınavdı ya

aynen kardesim guzel hikaye
Destan mı yazayim ne yapayim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fen ve sosyal bilimlerin 20 soru olmasını bekliyorduk normalde, OGM Materyalin net hesaplama motorunda öyle çıkıyor çünkü.
Feni ben baştan salmıştım çünkü daha 9. Sınıf konularımı bile bilmiyorum. Sosyal bilimler geçen senekinden iyiydi. Felsefe ile Din hepsi doğru çıkmasını bekliyorum.

Destan mı yazayim ne yapayim?

Feni ben baştan salmıştım çünkü daha 9. Sınıf konularımı bile bilmiyorum. Sosyal bilimler geçen senekinden iyiydi. Felsefe ile Din hepsi doğru çıkmasını bekliyorum.
Sosyal bilimlerde ben de pek zorlanmadım açıkçası. Hocam siz hangi bölümü düşünüyorsunuz bu arada?

Sosyal bilimlerde ben de pek zorlanmadım açıkçası. Hocam siz hangi bölümü düşünüyorsunuz bu arada?
Zaten zor değildi, geçen sene felsefe ile din hepsini doğru yapmıştım. Üniversite gitmem herhalde. Giresun'da kesin okumayacağım o kesin. Şu an Bilgisayar'dan bir şey düşünüyorum ama belirsiz. Ben Teknisyen olmak istiyorum

Zaten zor değildi, geçen sene felsefe ile din hepsini doğru yapmıştım. Üniversite gitmem herhalde. Giresun'da kesin okumayacağım o kesin. Şu an Bilgisayar'dan bir şey düşünüyorum ama belirsiz. Ben Teknisyen olmak istiyorum
Hayırlısı neyse o olur umarım. Ben de 2 yıllık okucam büyük ihtimalle. Ya da eylülde düzenli ve istikrarli çalışarak çok iyi bir bölüm tutturmayı düşünüyorum.

Saat 12 olmadan dışarı attılar sırf çıkmak istiyorum diye. Çöptü bu arada çok zor değildi ama geçen seneki daha kolaydı. Mezuna kalır mıyım Allah bilir. Fen full boştu, özellikle geçen sene mezuna kalmamın sebebi fendi. Gözetmene helal olsun, her sayfayı çevirdiğimizde bağırıyordu sinirden ben de bağırdım çıkışta yanına çekti. Anlatacak bir şey arıyorumda yok, harbi kötü geçti.

@Mahmut Yılmaz @BixiBlake
Sen sınava girdiğinden eminmisin?, sanki bana cigara çekmişsinde hayal görmüşsün gibime geldi de

Hayırlısı neyse o olur umarım. Ben de 2 yıllık okucam büyük ihtimalle. Ya da eylülde düzenli ve istikrarli çalışarak çok iyi bir bölüm tutturmayı düşünüyorum.
2 yıllık boş bana göre. Hep 4 istiyorlar nedense. Artık yapabildiğin işe ve başarına değil, diplomana bakıyorlar. Bu yüzden YKS zerre umurumda değildi çünkü istediğim yeri kazansam bile o sadece bir mürekkepli kağıt parçası. İnşAllah iş bulabilirim bu yaz

Son düzenleme:
Sen sınava girdiğinden eminmisin?, sanki bana cigara çekmişsinde hayal görmüşsün gibime geldi de
Umurumda olmadığı için sanki ziyaret edip çıkmışım gibi hisettirdi. O yüzden bu şekil yazdım zaten son da "anlatacak bir şey arıyorum da yok" Yazdım

Bu arada iki tablet ekranı sorusuna ne cevabı verdiniz?
Hangisiydi o?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,549
Üyeler
197,712
Son üye
PCavcısy
Geri