2025 TYT sınavı nasıldı?

Bana göre değildi. Okuduğunu anlama, noktalama, hikaye iyide heri kalanı biraz zordu. Zaten fen yüzünden düşük gelecek bana
Hocam kolaydı ama uzundu sorun uzun olması yoksa zorluğu yoktu tabii. Matla birlesince zaman sıkıntısıda olunca Türkçe de uzun olunca zaten sıkıntı. Fen basitti aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4/15 cevabını mi işaretlediniz?
Evet hocam

Hocam kolaydı ama uzundu sorun uzun olması yoksa zorluğu yoktu tabii. Matla birlesince zaman sıkıntısıda olunca Türkçe de uzun olunca zaten sıkıntı. Fen basitti aslında
Uzun olduğu doğru. Matematik ve feni yapamayacağımı bildiğim için okuduğunu anlama kısımlarında zerre zorlanmadım ki zaten streste yoktu. Feni artık bilemiyorum

Uzun olduğu doğru. Matematik ve feni yapamayacağımı bildiğim için okuduğunu anlama kısımlarında zerre zorlanmadım ki zaten streste yoktu. Feni artık bilemiyorum
Matta daire grafikli bilye sorusunu yapan yarın ÖSYM olsun ben baska bir şey demiyorum. Soru hatalıysada hakkım haram olsun.

Zaten her sene bu sınav zor oluyor. Paragraf sorularını ancak doçent anlar herhalde. Sanki bu sınav her sene profesör doçent gibilerine hazırlanıyor anasını satayım.
Paragraf msüye çok daha kolaydı

Neydi hocam cevabı ve nasıl yapılıyordu? Sizin nasıl geçti kaç boşunuz var?
Soldaki daire grafiginde 30 derece aciyı vermisti. 30 derece 360 in 12 de 1 i. Yani 12 paket sari top vardi. ( Sol grafik paket sayısını sağ grafik ise toplam top sayisini gosteriyor ) Her pakette 1 sari olduğu için 12 sari top yapiyor. 30 derece 12 paket yaparsa 360 derece 144 paket yapar. 12 si sarinin. Yani mavi ve kirmiziya 132 paket kaldi. Ardından sağdaki grafige geciyorsun. 12 derecelik açı 12 topa esitmis yani toplamda 360 top var. Kirmizi ve mavi toplara 348 adet kaliyor. Yani şuanda elimizde olan bilgi 132 paket ve 348 top olduğu. Burdan sonrası ztn kolay. Kırmızılılar 3 lu paketlenmis mavililer 2 li. 48 tane mavi poşet 84 tanede kırmızı poşet var. %70 kırmızı top yapar.

Geçen seneki biraz daha kolaydı. Abartmıyoruz
Geçen sene de girdim sınava. 26 netim vardı mattan. Çok yüksek degil daha iyi yapılabilir ama ben hiç çalışmadan girmiştim. Bu senede çalışmadan girdim ama biraz yavaşlamışim

Geri