Neler Yeni

2025 yılında internet Cafe açmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
Yuzarsef
O kadar kötü kafeye de neden gelsin işte, öyle düşünürsen ryzen 5 1600 ve rx570 ile ben monitörlü sistem bile dizerim ikinci elde 10k altında. Oturup evinde oynar.
kardom Allah için internet kafeye gelip cennet mahallesi izleyip gidenler var hala. İlla NPC'ler doluşacaktır dükkanına. Adamın evinde pc var biliyorum yani giden adam arkadaşım ve bende de var ama gidiyoruz i3 10.nesil gtx1080 olan pc de lol atıyoz ve kafe full oranın ortamı farklı maksat oyun değil ki arkadaşlar ile aktivite kardom.

Itechin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Aytekin Ahmet Gezer
kardom Allah için internet kafeye gelip cennet mahallesi izleyip gidenler var hala. İlla NPC'ler doluşacaktır dükkanına. Adamın evinde pc var biliyorum yani giden adam arkadaşım ve bende de var ama gidiyoruz i3 10.nesil gtx1080 olan pc de lol atıyoz ve kafe full oranın ortamı farklı maksat oyun değil ki arkadaşlar ile aktivite kardom.
Benim gittiğim zamanlar Lan tabanlı oyunlar aşırı popülerdi, counter, half-life, l4d vs. şimdi gidenlerin çoğu evde pc olmuyor diye gidiyor. Online oyunu orada arkadaşla oynamaya giden kaldıysa hala tebrik ediyorum:D

dnzz

80+
Bence yaşadığın yerdeki insan kitlesi de önemli. Bir de oyun kısmı nasıl olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim gittiğim zamanlar Lan tabanlı oyunlar aşırı popülerdi, counter, half-life, l4d vs. şimdi gidenlerin çoğu evde pc olmuyor diye gidiyor. Online oyunu orada arkadaşla oynamaya giden kaldıysa hala tebrik ediyorum:D
Ben hikayesi oyunlar da oynuyordum bazen adı sanı duyulmamış kimsenin bakmadığı oyunlar vardı güzeldi. Bu İnternet kafeleri tüm oyunları denemek isterdim aşırı fazla vardı değişik değişik

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Warrrio pro
Bunu böyle yapmak yerine batanlardan alman daha mantıklı olur. Ya da 1 ay süre vericen kendine 10+5+5 yapacaksın en temizi olacak. 5 Tane baba pc al tanesi 30'dan sistem olarak 150 lira eder 5 tane de kötü al lol+valo açacak şekilde tanesi max 15 eder 75 lira eder 5 tanesi son olarak da 10 tane orta yollu alacaksın 10 adet tanesi 20 den 200 lira edecek biraz cart curt edersin indirim yaptırırsın alacağın kişiden 250 ye kaparsın. Komple kötü yaparsan illa gelen olur ama örf ananene namusuna haysiyetine şerefine okuduğun ilk okuluna eli tebeşir tutan hocana kolonya tuttuğun misafirine kadar sövülsün ben takmam diyorsan da. Etik olmasa bile yapacağın şey basit iflas etmiş yere çök git davaları araştır icraları ihaleye çıkıyor bilgisayarlar i5 8.nesil pc ler ofis pc si git al onları üstüne de mining çıkması ama oyun açan kartları al toplu şekilde monitörleri de spotçulardan al min 144hz olacak şekilde maksimum 140 lira harcarsın 20 cihaza full klavyeli monitörlü. Yani kısaca sana kalmış kardom.
hocam dediğiniz mantıklı iyi baba pcleri 60 tl yapsam bile gelen olur diye düşünüyorum kötüleri 25 ortalarıda 35- 40 fln

ps+pc kafe daha mantıklı olabilir senin için bence, butik bir yer açarsın az masalı ama kaliteli.
hocam o internet cafede 3 tane ps4 2 tane ps5 var çok oynanmıyor gibi ama saati pahalı peki butik bir kafe kaç tl tutar size göre mesala

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
Yuzarsef
benim arkadaşım sıkıntılı ondan beni de sürüklüyor halbuki bende laptop da var alıp size gelem diyom tadı çıkmıo diyo ondan artık susuom

hocam dediğiniz mantıklı iyi baba pcleri 60 tl yapsam bile gelen olur diye düşünüyorum kötüleri 25 ortalarıda 35- 40 fln
fiyatı uygun tut sürümden kazan kardom baba pc 40TL de açılışı orta hallisi 30TL de en kötüsü de 20TL olacak şekilde fiyatlandır bence. Ardından sulandırılmış ketçap ı salça niyetine sürdüğün tostları ve diğer şeyleri ekleyince dünya para kırarsın çüknü kocaeli kalaba yer agam.

ekrem imaro

80+ Bronze
pandemiden sonra evine bilgisayar almayan kalmadı, kişisel bilgisayar kullanımı bu kadar artmışken internet kafe açmak mantıklı değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Warrrio pro
benim arkadaşım sıkıntılı ondan beni de sürüklüyor halbuki bende laptop da var alıp size gelem diyom tadı çıkmıo diyo ondan artık susuom

fiyatı uygun tut sürümden kazan kardom baba pc 40TL de açılışı orta hallisi 30TL de en kötüsü de 20TL olacak şekilde fiyatlandır bence. Ardından sulandırılmış ketçap ı salça niyetine sürdüğün tostları ve diğer şeyleri ekleyince dünya para kırarsın çüknü kocaeli kalaba yer agam.
hocam oda doğru bide burda merkeze yakın altında dönerci üstüde kiralık dükan soldan kapı var 1 kat çıkıyon öyle yer var kirasıda uygun 10k 15k şuan merkezde kiralancak çok yok internet kafe için olsada 20k fln olur sizce hangisi iyi olur dükanıda ortalama 50m2 tutmayı düşünüyorum.

pandemiden sonra evine bilgisayar almayan kalmadı, kişisel bilgisayar kullanımı bu kadar artmışken internet kafe açmak mantıklı değil.
öğrenciler geliyor yinede hiç yoktan babam fln bakar ek gelir gibisinden olur.

Clayz

80+ Silver
bıttı artık oraların devrı benım bıldıgım 2 katlı cok ıyı bır kafe var altı restoran hatta orası bıle adam akıllı dolmuyo lokasyonu ıyı herkeste artık pc ps var ve mıllet cok oyun oynamıyo eskısı gıbı ps kafeler bıle zar zor doluyo ben acıkcası cok uzuluyorum ama bu devırde batılacak ısler lıstesınde ılk 10 sırada felandır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
Yuzarsef
hocam oda doğru bide burda merkeze yakın altında dönerci üstüde kiralık dükan soldan kapı var 1 kat çıkıyon öyle yer var kirasıda uygun 10k 15k şuan merkezde kiralancak çok yok internet kafe için olsada 20k fln olur sizce hangisi iyi olur dükanıda ortalama 50m2 tutmayı düşünüyorum.
altta dönerci olursa tost satamazsın o zaman fiyatları 10 lira arttır saat başına olarak

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Tuğra Yıldız
kendi dusuncem internet kafe olaylari bitti eskiden acilmalarinin sebebi kurulan bilgisayarlarda mining yapiliyordu bu yuzden baska bi kafeye yonelmen iyi olabilir ps kafe gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,418
Üyeler
172,373
Son üye
kadindoven31
Top Bottom