2025'De Xbox Series S alınır mı? Alırken nelere dikkat edilmeli

Oguwucuk

80+
Reaksiyon skoru
0
Şu zamanlarda xbox series s alınır mı? fifa efootball oynamıcak çoğunlukla bazende hikayeli oyunlar ve alırken nelere dikkat edilmeli kaç k olmalı

2. El max 10k iyi fiyat.

Ultimate almana gerek yok pc yoksa. 410 tl aylık ödemesi var ultimate 800 veya 900 tl

Cihazın seri numarasından kontrol edin xboxın sitesinden değisen parça, veya xbox banlı mı değil mi diye.

Temiz kullanılmış mı? Kasanın altındaki bant açılmış mı (köşelerdeki) yeterlidir.

İsteğe bağlı oyun performansı testi (fan sesiyle beraber series s sessiz bir cihaz)

Bütçe olarak en iyisi ama hikayeli oyunlar konusunda bilemem hocam ps o konuda daha dolu

Bütçe olarak en iyisi ama hikayeli oyunlar konusunda bilemem hocam ps o konuda daha dolu
Ps4 almak istiyordum 2. El ama hem 12 13 yıl öncenin cihazı olması hemde yeni oyunların cıkmıycak ol ssı için series s daha mantkklı geldi tabi yemi oyunları gta6 felan nasıl oynatır bilemiyorum

Ps4 almak istiyordum 2. El ama hem 12 13 yıl öncenin cihazı olması hemde yeni oyunların cıkmıycak ol ssı için series s daha mantkklı geldi tabi yemi oyunları gta6 felan nasıl oynatır bilemiyorum
Ps4 alınmaz güncelleme desteği bittiği resmi olarak bu hafta açıkladı Sony zaten.

Çok sesli çalısıyor ps4 zaten ve eski nesil

Series s x ps5 ps5 pro gta6 oynatacak.

Hocam öncelikle hikayeli oyunlarda series x daha iyi olur.Eğer onu alamazsan series te şunlara dikkat et:
  • Arka tarafında dikdörtgen bantlar var onlar açılmamış olsun.(Tezmilik dahil)
  • Siteden hem kol hem cihaz için sorgulama yap(garanti,ban durumu vs.)
  • Oyun testi yap bu önemli.Oyun oynarken cihaz ısınabilir fakat sesini asla duymaman lazım.Yükte bile fan sesi gelmemesi lazım.Sadece kulağına dayayınca duuman lazım.
  • Bu şekilde.:)

ekstra olarak kimse dememis ama tum portlari kontrol et gorunuste bi sorun olmayabilir ama calismama gibi bir durumu da var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,077
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri