2026'da "Asus ROG Ally Z1 Extreme" Alınır mı?

@hamszzz hocam yaşadığım ilçede bir tane legion go buldum. Şubat 2025'te alınmış arkadaş zamanı olmadığı için kullanmıyormuş. Bendeki RTX 5070 ile kafa-kafaya takas yapacağım. Sizce mantıklı mı?
arkadaş cihazı sıfır mı almış garantisi var mı ben ekim 6 da 23 bine aldım cihazı ordan yola çıkın 25 üstü verilmicek bir cihaz kafa kafaya da üstüne 2 bin isteyebilirsin garantisi yoksa faturası vs. varsa kafa kafaya okey bence iyice incelemelerine bakın ben önerdim diye sonradan memnun olmamanızı istemem ben oldukça memnunum ama kişisel bir eksisi illa olabiliyor

arkadaş cihazı sıfır mı almış garantisi var mı ben ekim 6 da 23 bine aldım cihazı ordan yola çıkın 25 üstü verilmicek bir cihaz kafa kafaya da üstüne 2 bin isteyebilirsin garantisi yoksa faturası vs. varsa kafa kafaya okey bence iyice incelemelerine bakın ben önerdim diye sonradan memnun olmamanızı istemem ben oldukça memnunum ama kişisel bir eksisi illa olabiliyor
Evet, kendisi pasajtan sıfır olarak almış. Benim vereceğim ekran kartını da 2. el olarak 25k bandında bulabiliyorsunuz o yüzden kafa-kafaya takas yapmayı planlıyorum.

Evet, kendisi pasajtan sıfır olarak almış. Benim vereceğim ekran kartını da 2. el olarak 25k bandında bulabiliyorsunuz o yüzden kafa-kafaya takas yapmayı planlıyorum.
Mantıklı o zaman cihazı elinize alınca ekranı sizi büyüleyecek ben de öyle olmuştu en azından hahaah https://www.amazon.com.tr/Szaerfa-S...isi-Değiştirmeleri-Aksesuarları/dp/B0CQY8FV77 şöyle basit bir şeyle yada pahlıları da var bende henüz almadım ama nintendo gibi bir keyifte verebilir ekranı yana koyup kolarla böyle oynamak aklınızda bulunsun

Mantıklı o zaman cihazı elinize alınca ekranı sizi büyüleyecek ben de öyle olmuştu en azından hahaah https://www.amazon.com.tr/Szaerfa-Sabitleyici-Denetleyicisi-Değiştirmeleri-Aksesuarları/dp/B0CQY8FV77 şöyle basit bir şeyle yada pahlıları da var bende henüz almadım ama nintendo gibi bir keyifte verebilir ekranı yana koyup kolarla böyle oynamak aklınızda bulunsun
İnşallah bahsettiğiniz gibi olur :D Attığınız bağlantıdaki şey tam olarak ne işe yarıyor, anlamadım

İnşallah bahsettiğiniz gibi olur :D Attığınız bağlantıdaki şey tam olarak ne işe yarıyor, anlamadım
legion go nun yan kolcukları aynı nintendo oled vs gibi cihazdan ayrılabiliyor nintendonun yan kolarını bir el konsolu gibi yapma aparatı varya bu da o misal bişi kolcakları yan yana hangi dualsense gibi kitliyor cihazın ekranınıda monitör gibi kullanıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle daha düzgün bir link ekleyeyim tamamen fantezi işi aklınızda bulunsun diye attım

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
PS Portal alarak, ülke konumunu ABD seçerek uzaktan oynama yapabilirsin.

tabii ki de Legion go.
Bu cihaz ile Rog Ally X'in işlemcileri aynı hocam sizde biliyorsunuzdur. İçlerinde otomatikmen gelen Windows 11 yerine Windows 11 LTSC kursam daha iyi bir performans alırım değil mi? Kendi bilgisayarımda da Windows 10 LTSC kullanıyorum hafif ve boş bloatware'ler olmadığı için. Aslında Windows 10 kurasım var ama driverlar falan sorun çıkarır diye düşünüyorum o yüzden aklımda Windows 11 LTSC 2024 var.

@hamszzz hocam cihazı dün teslim aldım. Gerçekten ekran boyutu mükemmel! Ayrıca hiçte abartıldığı kadar ağır değilmiş. Bugün içerisinde cihaza Windows 11 LTSC 2024 kuracağım, sonrasında kullanmaya başlayacağım. Gerçekten öneriniz için çok teşekkür ederim :D

Beyler rog ally z1 extreme'im var bu yeni güncellemede sizde de arayüz yavaşladı mı ? sol taraftan çıkan güç sçenekleri menüsü varya onu kastediyorum. Eski menü hızlı ve akıcıydı yeni menü sorunlu bende hatta ekran parlaklığını dokunmatik olarak değil butonlar ile ayarlatıyor yeni menü bende sizde nasıl?

@hamszzz hocam cihazı dün teslim aldım. Gerçekten ekran boyutu mükemmel! Ayrıca hiçte abartıldığı kadar ağır değilmiş. Bugün içerisinde cihaza Windows 11 LTSC 2024 kuracağım, sonrasında kullanmaya başlayacağım. Gerçekten öneriniz için çok teşekkür ederim :D
Yok be hiç ağır değil beni rahatsız etmiyor, cihaz bence çok iyi iyi günlerde kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,495
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri