Çözüldü✓ 2026'da Samsung 970 pro alınır mı?

Soulman

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
5000
Şuanda çok acil depolama ihtiyacım oluştu ve 1 tb depolama alacağım. Güncel 1 tb 7200rpm Hdd ve samsung 970 evo? 500 gb var. Almışken m2 alayım diyorum çünkü 450 gb assetto corsa var 500 gb yetmiyor. Biraz da geleceğe dönük olsun diyorum. Ama samsung 990 8.5k benim o kadar butcem yok. Farkı da hissedeceğimi düşünmüyorum. 2026 da 1 tb 970 pro/evo almak mantıklı mı artık 8 yıllık olacaklar çünkü. Yoksa 1.5 k daha az ödeyip WD hdd mı alayım.

Hocam attığın şey 7k. O kadar para vereceksem giderim samsung'un gen5 ssd'sini alirim. Ben max 5k civarı varsa uzun ömürlü m2 mi yoksa 3k civarı harddisk mi diye soruyorum

Hocam attığın şey 7k. O kadar para vereceksem giderim samsung'un gen5 ssd'sini alirim. Ben max 5k civarı varsa uzun ömürlü m2 mi yoksa 3k civarı harddisk mi diye soruyorum
Pardon hocam ben bütçe görmemişim. O zaman Kingston NV3 bakabilirsiniz. HDD falan kullanılmaz artık. Bu arada 7K gen5 bulursan 2 tane de bana al :D

Hocam eyvallah bu suanlik is görür gibi ama 6k civarında fiyatlar. Birde harddisk alırsam sadece arşiv amaçlı olacak ve yazın büyük ihtimalle (harddisk alirsam) 990 evo ya geçerim gibi. Pc şuanda kullanmıyorum yks yüzünden oyuzden bilemedim ne yapacağımı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon hocam ben bütçe görmemişim. O zaman Kingston NV3 bakabilirsiniz. HDD falan kullanılmaz artık. Bu arada 7K gen5 bulursan 2 tane de bana al :D
Birkaç aydır fiyatlara bakmiyordum uçmuş gerçekten. Tam birsey alacağım zamanı bulur

Hocam eyvallah bu suanlik is görür gibi ama 6k civarında fiyatlar. Birde harddisk alırsam sadece arşiv amaçlı olacak ve yazın büyük ihtimalle (harddisk alirsam) 990 evo ya geçerim gibi. Pc şuanda kullanmıyorum yks yüzünden oyuzden bilemedim ne yapacağımı.

Birkaç aydır fiyatlara bakmiyordum uçmuş gerçekten. Tam birsey alacağım zamanı bulur

Sadece depolama içinse HDD iş görür daha uzun ömürlü olur ama baya bir hızdan feragat etmen gerekir. Ben de sistemde 2 SSD + 2 HDD kullanıyorum.

Sadece depolama içinse HDD iş görür daha uzun ömürlü olur ama baya bir hızdan feragat etmen gerekir. Ben de sistemde 2 SSD + 2 HDD kullanıyorum.
Saolun hocam ben suanlik 500 gb ile 1 tb hdd arasında bir seçim yapayım. hdd alacağım büyük ihtimal

Son olarak bu nasıldır ömür açısından

Yazın pc revizyon ederken 990 pro çekerim artık kendime

Saolun hocam ben suanlik 500 gb ile 1 tb hdd arasında bir seçim yapayım. hdd alacağım büyük ihtimal

Son olarak bu nasıldır ömür açısından

Yazın pc revizyon ederken 990 pro çekerim artık kendime
Güzel m2 fena değil, dramless sadece. Yazma ömrü falan yeterli. Eğer Gen4 sistem varsa düzgün verim alırsın.

450 gb lik asettonun nasıl göründüğünü merak ettim
Yüzlerce araba ve yaklaşık 150 200 tane pist modu sadece. 20 gb civarı da quality of life modlari var (PURE, araba map skinleri vs.)
Bilgisayarı kullanabilseydim atardım buraya.

Content manager'ın compress plugini olmasa 700gb civarı bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,062
Üyeler
188,872
Son üye
cquohn
Geri