206 derece işlemci sıcaklığı yardım!

hayır abi kapanmıyor ama cok büyük fps drop yiyorum 60 ise 20 10a düşüyor. sonra derece azalınca fps artıyor. döngü böyle .D
valla benimki 99 dereceden sonra otomatik kapanıyo :D fan ne iş yapıyo ?

valla bence de bi hata var da arkadaş hata var demeyin değerler doğru dediği için mecbur çözüm arıyoruz yoksa %90 hata var yani
Kesinlikle sıcaklık sensörü bozuk yada MSI Afterburner hatalı gösteriyor bunun başka açıklaması yok. 206 derece de işlemci çoktan sıvı olmuştu.

hayır abi bozuk değil 206 dan sonra yavaş yavaş düşüyor. bozuk olsa hiç düşmez sabit kalır benim bildiğim
206'dan 60 derece düşmesi normal mi sence? Sıvı nitrojen mi kullanıyorsun? Madem bizi dinlemeyeceksin neden konu açıyorsun?

abilerim merhabalar gta 5 online oynarken işlemci 206 dereceye cıktı msi afterburner öyle gösteriyor. bu arada hata olmuştur o kadar cıkmaz demeyin değerler doğru 206 dereceden sonra yavaş yavaş 60 dereceye kadar düşüyor sonra 10 dk sonra tekrar 206 dereceye cıkıyor sorunu ne olabilir fotoğraflara bakabilirsiniz. (çok büyük fps drop yiyorum 206 derecede iken)
Nasıl olur kardeşim benim bi yerden sonra kendisi kapatıyor zaten belli dereceden sonra otomatik kapatır yanlış gösteriyor da olabilir elini fanın üstünde bi tut bakayım çok mu sıcak üflüyor

206 olmaz işlemci 95 dereceden sonra kendini kapatır

206 olamaz işlemci erir, zaten 100-110 dereceden sonra PC kendini kapatır

abilerim merhabalar gta 5 online oynarken işlemci 206 dereceye cıktı msi afterburner öyle gösteriyor. bu arada hata olmuştur o kadar cıkmaz demeyin değerler doğru 206 dereceden sonra yavaş yavaş 60 dereceye kadar düşüyor sonra 10 dk sonra tekrar 206 dereceye cıkıyor sorunu ne olabilir fotoğraflara bakabilirsiniz. (çok büyük fps drop yiyorum 206 derecede iken)
206 olsa işlemci erirdi dostum :)

abi bilgisayarcıya bi göstersem mi ?

msi afterburnerda sorun var o zaman abi
Sokak bilgisayarcısı daha kötü yapar.
206 derece de işlemci sıvı olmuştu.
İnternetten bakarsan işlemci 100 dereceye ulaştığında kapanır yoksa erimeye başlar.

Kesinlikle sıcaklık sensörü bozuk yada MSI Afterburner hatalı gösteriyor bunun başka açıklaması yok. 206 derece de işlemci çoktan sıvı olmuştu.
gerçekten öyle pinlerden başlar akar ekran kartının üstüne 206 derece ise işlemci zaten oda da bi 80 derece vardır bi de 206 dan 60 a iniyomuş suyu bile içine buz koysan o dereceden o dereceye indirmesi 2-3 saat alır Allah aşkına kardeşim bu hatalı yani hatalı demeyin diyon da o zaman elini yaklaştır oyle olduğunda işlemciye kalorifer gibi olması falan lazım işlemci soğutucunun bakır temas kısmı erir termal macun Allaha emanet falan olması lazım hadi hepsini geçtim eğer değerler doğruysa anakarta neler olmuştur neler
Hatalı kardeşim @Kaessin hatalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,314
Üyeler
186,871
Son üye
Mustafa Tekin
Geri