geforge rtx 2060 gigabayt cpu ama kasayla birlikteModeli ne?
Çok iyi değil ama @WaIter White o psu'la 2070S kullnıyordu ve pek sorun yaşamadıgeforge rtx 2060 gigabayt cpu ama kasayla birlikte
THERMALTAKE Versa T35 ARGB 650W 80+ USB 3.0 Tempered Glass Mid Tower Kasa
Yeter ama modelini ve psu için ayırdığınız bütçeyi söyler misiniz?donanım arşivi da sistemindeki 2060 rtx ekran kartına 650w cpu yeterlimi standart da 750w da bütçe kısıtlı olurmu 650w
geforge rtx 2060 gigabayt cpu ama kasayla birlikte650W gayet yeterli, bütçeni zorlamanın gereği yok. Ama alacağınız psu marka ve modeli ne, o önemli.
sanırım içinde litepower 650w modeli var. @Leade hocamın dediği gibi o psu yu kullanıyorum. kendi deneyimlerimi aktaracak olursam PSU yeterli oldu fakat güvenilecek bir psu değil. 2 defa değişim yaptılar, 2 sinde de cw sorunuyla karşılaştım. belki kronik değildir fakat cızırtı sorunu sık rastlanan bir şey. imkanınız varsa değiştirmenizi öneririm. ama kullanılır mı? kullanılır tabiiÇok iyi değil ama @WaIter White o psu'la 2070S kullnıyordu ve pek sorun yaşamadı
ancak bana sorarsanız o psu'u 300e filan satıp pylon ya da 540a gd hp1 alın derim.