Laf etme! Kırarım o (Benim elimden -1cm) elini!Mekanik hisli hiç içime sinmiyor ya :d
Laf etme! Kırarım o (Benim elimden -1cm) elini!Mekanik hisli hiç içime sinmiyor ya :d
Artmış sonuçta :d ama düşünürüz.Abartma.
![]()
Cooler Master MasterBox MB511 650W 80+ Bronze ARGB Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
Cooler Master MasterBox MB511 650W 80+ Bronze ARGB Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Haklısın.Mekanik hisli hiç içime sinmiyor ya :d
Olum kasa + psu'nun üstüne 200TL koyuyorsun sadece.Artmış sonuçta :d ama düşünürüz.
Tamam la MB511 alalımOlum kasa + psu'nun üstüne 200TL koyuyorsun sadece.
Ekipmandan 1k kıstım la neredeyseYerinde olsam ekipmandan parayı kısıp parçalara yatırırım ekipman değişmesi kolay çünkü.
La adam 3070 koyuyor diğer parçalarda iyi bırak 1K'da ekipman alsın aa.Yerinde olsam ekipmandan parayı kısıp parçalara yatırırım ekipman değişmesi kolay çünkü.
Keşke g403 değil de g102 aldırsaydım sana :dTamam la MB511 alalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekipmandan 1k kıstım la neredeyse![]()
XPG Invader in masada duruşu yeter.Tamam la MB511 alalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekipmandan 1k kıstım la neredeyse![]()
Yok mouse çokselKeşke g403 değil de g102 aldırsaydım sana :d
rampage fury x klavyede bütçeni bir 70 tl arttırabilirsen rampage kbr96 varAynen, bir tık kötü muhtemelen rakibi 100r’ye göre ama fan ekleyince dahada iyi oluyormuş.